mandag 22. juli 2019

Innramming av bilder

Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte.


Flytende innramming , benyttes når kunstneren har jobbet helt ut i kanten av arket, eller en ønsker at hele arket er synlig. Da henger bildet inni rammen og det er en avstandslist mellom bildet og glasset.

Velkommen til Mester Rammer - rammemaker og spesialist på rammer og innramming. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming. Det gir bildet et estetisk løft 2. Det beskytter bildet og forlenger levetiden. Skal du skrive ut et bilde selv for innramming , er det viktig at du lar bildet tørke i minst timer.


Selv om det kjennes tørt ut med en gang det kommer ut av skriveren, frigjøres det gasser fra blekket under tørkeprosessen. Les opp høyt Rammeverkstedet på Rud tilbyr innramning av trykk og fotografier m.

Med over års erfaring kan vi vise til oppdrag utført for private kunder, kunstarkivet i Bærum kommune, Munchmuseet og Skeidar med flere. INNRAMMING TIL KUNSTNERE OG UTSTILLINGER Med Norges største rammeverksted har vi stor og god kapasitet til alle typer oppdrag innen innramming. Vi kan jobbe raskt og godt på korte frister, såvel som lange frister. Har du rammet inn hos oss og bildene skal til utstilling tilbyr vi pakking og sending av dine bilder. Ta kontakt for tilbud.


Tips og råd for valg av ramme. Det viktigste er at rammen står til bildet. En god innramming fremhever bildet og gir det en vakker avslutning. Ta gjerne utgangspunkt i fargevaløren i trykket. Sølv- og metallister går eksempelvis godt til kalde farger mens gyldenen lister i gull og bronse går godt til varme farger.


Dette har gitt meg kunnskap og erfaringer med materialer og farger, som er gode løsninger for valg av både rammer og passepartout. Kundekretsen er alt fra små og store bedrifter, til gallerier, kunstnere og privatpersoner. Innenfor Molde kommune er jeg behjelpelig med å hente bilder som skal til innramming , og returnere ferdig produkt.


Jeg glemte jo at bildet måtte festes med teip til passepatoutet ellers ville det skli ned. Etter en tid så gav bakplaten på rammen etter pågrunn av den ekstra vekten til passepatoutet (som ikke veier mye) og bildet holdt på å falle ned.

Nei takk til IKEA-ramme. Rammemakeren Torshov - Byens raskeste innramming til konkurransedyktige priser. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer. Innramming av malerier.


Vi rammer inn de fleste typer malerier. Oljemaleri, canvas, kunst, litografi. Rammen skilte bildet fra omgivelsene og bidro til at betrakterens oppmerksomhet ble ledet til bildet. Det henger adskillige bilder rundt i det ganske land som er ødelagt på grunn av feil innramming.


Ramme Service har levert profesjonell innramming til kunder i over år. Skjeberg Bilde og Ramme er en liten forretning innen kunstnermateriell og innramming. Alle produktene blir i dag importert stort sett direkte fra produsent, og derfor kan vi tilby de laveste prisene.


Galleri Artifix selger kunst, rammer og tar inn bilder til innramming i Oslo, vi spenner opp lerret på blindramme og rammer inn speil på spesialmål. Vi har passepartout skjærer i butikken og kan kutte til mens du venter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg