torsdag 4. juli 2019

Vannbasert gulvlakk

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Lakk gir den beste slitestyrken, og beskytter treverket mot ytre påvirkning.


Samtidig blir flaten enklere å rengjøre.

Lakken er hurtigtørrende og luktsvak. Kjøp på nett eller i butikk. Anvendes på ubehandlede, tidligere lakkerte (ikke nylagt parkett), oljede og lutede flater. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Her til lands kan man fortsatt kjøpe syreherdet gulvlakk med farge som inneholder det kreftfremkallende stoffet formaldehy og da blir neste beslutning om hvorvidt du ønsker vannbasert eller løsemiddelbasert lakk.


Dersom du har et hvitt gulv anbefales det ikke å bruke oljelakk da resultatet ikke blir særlig pent. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk.

Teknisk datablad - Norsk. Du ikke liker gule gulv. Visste du at vannbasert gulvlakk gulner mye mindre enn løsmiddelbasert gulvlakk ? Det er sammensetningen og kvaliteten av tørrstoffene som avgjør gulvlakkens kvalitet (løsemidlene eller vannet er kun transportører av tørrstoffene.) Som kunde hos oss kan du selv velge hvilken type gulvlakk du vil bruke.


Vannbasert lukter betydelig mindre enn oljebasert lakk. Les tester og omtaler før du kjøper. BI Nydalen, på Bi har vi lagt enn olje i bunn fdor at det skal se gult ut. Malingen dekker også ripene etter papir, men det gjør jobben litt mere støvete. Vær mest nøye inn mot listene og i hjørnene, for der er det blankest og minst slitt.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Lys, luktsvak og hurtigtørkende.


Gulvlakken er luktsvak og tørker raskt og gir det mørke treet glød og det lyse treet friskes opp. Junckers vannbaserte møbellakk brukes innendørs til lakkering av møbler, bordplater og andre overflater av tre. Velegnet til slipte, ubehandlede og tidligere.


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!

Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Invisible 2K gulvlakk er en vannbasert , ultramatt gulvlakk i høy kvalitet som er spesielt utviklet til lakkering av tregulv der det er behov for et lyst og ubehandlet utseende. Herderen, som skal tilsettes lakken, inneholder ikke isocyanater. Tørker med en transparent, halvblank, vannavvisende overflate.


Pumpeflaske: Hold flasken rett og pump. Inneholder ingen drivgasser. Fungerer som lakk på malte overflater, men også som beskyttelse på kull- og blyanttegninger istedet for fixativ. Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss.


Er bare viktig å passe på at du ikke bruker en veldig gul lakk på lyse farger. Gjøco har en utrolig bra akryllakk! Dette er generelle råd som gjelder for alle typer gulvlakk og -maling. Produktene kan ha litt ulik herdeti men hva som gjelder er nøye angitt fra produsenten på boksen.


Les derfor nøye anvisningen fra produsenten og følg den. Er du usikker, kan du også finne ut mer på produsentenes nettsider, avslutter teknisk sjef Røneid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg