mandag 15. juli 2019

Fargerike tapet

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.

Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Skap et vilt og vakkert kjøkken i forfriskende farger med tapetet Colourful Living fra Borge. Fargerik blomster tapet.


Et dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene. Her blir det fargefest til frokost! I tillegg kan vi tilby råd til legging av tapet , og hjelpe til med utregning av mål og kostnader. Det er viktig for oss å ha det beste og bredeste utvalget.


Vi selger fiber, vinyl, tekstil og våtromstapet fra kjente leverandører som Borge og Storyes samt Omexco, Itag og Green Apple.

Vi har også overmalbar og glassfibertapet som du maler i ønsket farge. Med tapet kan du trylle og omskape et rom til å få en helt ny atmosfære og stil. Et tapet kan gi rommet ditt farge, mønster, struktur og stil. Tapeter finnes i mange forskjellige former, farger og mønster. Ta en tur til en av våre butikker og se.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Vi tilbyr også leie av utstyr, rådgivning om oppussing og profesjonelle håndverkere. Kontakt oss i dag om du skal pusse opp. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi vet hva som gir balanse og helhet og kan hjelpe deg med de rette produktene og de beste rådene for å få et harmonisk hjem.


Vestsiden Farvehandel AS er fortsatt butikkens juridiske navn. Våre kunnskapsrike medarbeidere er lidenskapelig opptatt av farger og interiør og jobber for å gjøre hus til hjem. Vi har soli faglig kompetanse for å hjelpe deg med best mulig resultat, enten du skal pusse opp ute eller inne. Hos oss kan du være trygg på at du får de.


Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser.

Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg