tirsdag 30. juli 2019

Sprøytelakkering kjøkken

Lakkering, industri lakkering, lakkering av kjøkken , lakkering av møbler, spraylakkere møbler, pusse opp kjøkken , oppising kjøkken , kjøkken oppusing, kjøkken fronter, oppusing av møbler, fronter til kjøkken , oppusing inspirasjon, oppusing av gamle møbler, inspirasjon oppusing, skifte fronter kjøkken , fornye kjøkken , tips til oppusing, billig oppusing av kjøkken , spraylakkering av. Er kjøkkenet ditt funksjonelt, men trenger en oppfriskning? Vi tilbyr profesjonell overflatebehandling av dine kjøkkenfronter, slik at de vil fremstå som nye igjen. Vi bruker industrilakk av høyeste kvalitet, for en meget slitesterk og lekker finish som du vil ha glede av i mange år fremover.


Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode.

Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Eierne syntes dessuten det ikke var helt tidsriktig. Kjøkkenet føltes trangt og mørkt. De var lei fargen, og et nytt kjøkken stod høyt på ønskelisten. Løsningen ble sprøytelakkering , dermed fikk de nytt kjøkken raskt og rimelig.


Vi legger vanligvis ett strøk med grunning, pusser lett mellom hvert strøk og legger to toppstrøk i ønsket NCS-farge. Vi bruker en slitesterk, vannfortynnbar og miljøvennlig industrimaling fra Akzo Nobel, og tilbyr lakkering av kjøkken i alle farger fra NCS-systemet. Fornying eller fargelakking av alle typer møbler.


Pusser også opp andre møbler som spisestuer,seksjoner.

Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart. Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen du ønsker deg. Stadig flere bedrifter tar på seg pussing og sprøytelakkering av kjøkkeninnredninger, og ved et enkelt søk i Gule Sider på lakkering kjøkken får vi opp resultater fra hele landet. Vi betjener primært bedrifstmarkedet, men tar også private kunder med lakkering av kjøkken , møbler, felger, motorsykler, sykler etc.


Vår policy er kvalitet, riktige priser og leveringsti samarbeide og fornøyde kunder. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Med lakkering og sparkling kan disse dørene bli ”så gode som nye” igjen. Vi fargelakker skapdører og skuffer til kjøkken og bad.


Ved å benytte seg av håndverkerne ved lakkering av kjøkkenfronter får du flyttet deler av oppussingen ut av huset, og du vil få langt større spillerom dersom veggene på kjøkkenet skal males samtidig. Lyst og fint, og dette kjøkkenet holder i mange nye år. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen.


Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. Lakkering og fornying av biler, båter, motorsykler, kjøkken og interiør. Bruk en av følgende metoder for pristilbud. For deg som har Ikea- kjøkken fra før og ønsker å bytte til nye Ikea-fronter er det en viktig endring som har skjedd de siste årene.


Ikea har byttet ut kjøkkensystemet Faktum med Meto og har fått nye mål på kjøkkeninnredningen.

Hvis du har et Faktum- kjøkken , tilbyr ikke vi lenger deler eller fronter til det, forklarer Willanger. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte.


Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg