onsdag 10. juli 2019

Spisestuesofa halvor bakke

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Hos oss finner du et variert utvalg av møbler til konkurransedyktige priser. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre mange butikker!


Kolleksjonen har lekre og samstemte stoffer som er enkle å kombinere, og du skal ikke være redd for å bruke ulike stoffer på møblene, det gir spenning til rommet og du får en helhet du har skapt selv. Må hentes og bæres ned fra etg selv.

Alle møblene med merket, har den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris. Stor og fin spisestuesofa i fargen beige,. Vi har nå halvor bakke møbler fra Finn. Denne hvite fra Living er også utrolig fin.


Den her fra TM Design er også veldig fin og stilren å se på. Jeg har lenge gått og siklet på spisestuesofaen, men har vært litt. Halvor utvikler egne kolleksjoner for Lama med fokus på lykter, lamper, og tekstil. Halvor Bakke gir deg gode grunner til å velge en spisestuesofa !

Et ørlite øyeblikk tror vi at målet er nåd men det var bare gårdsnavnet som forvirret oss. Det blir stadig mer vanlig å bytte ut noen av spisestolene med en spisestuesofa. Det er ikke uvanlig at man bruker lenger tid på måltidene da det blir ekstra trivelig å sitte rundt bordet. Hvis du vurderer å kjøpe spisesofa, anbefaler vi deg å finne noe som passer med tanke på størrelse, men også designet til spiseplassen. Med Bag’ins solide og slitesterke kvalitet er det ikke bare en løsning som holder lenge, men som også tar vare på utemøblene dine og holder terrassen ryddig gjennom hele høsten og vinteren.


Han har utviklet interiørkolleksjoner for Lama, designet møbelkolleksjoner for Bohus og laget fargekart og tapeter for Fargerike. For Magnor har han hatt stor suksess med en rekke interiørprodukter som du kan se nedenfor. Drivvedens uperfekte utseende gir denne juledekorasjonen et uformelt uttrykk, samtidig som det enkle og stramme designet gjør at trærne passer inn i de fleste interiørstiler. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Han holder gjerne foredrag for interiørbransjen og for næringslivet generelt. Bakke har skrevet i bladet Kamille, er fast stylist for Hilmers hus, og har vært interiørreporter i TV 3-serien Dekor. Sommerregnet har nettopp gitt seg idet vi kjører forbi Bakke gård. Han er nå bosatt på et småbruk i Stavern.


Her fra Norges styggeste rom med programleder Jannecke Weeden og snekker Torkel Gjerset. Få maksimal komfort rundt middagsbordet med en deilig og myk spisesofa. Med en spisebenk fra Møbelringen får du en harmonisk atmosfære rundt spisebordet.

Han startet sin yrkeskarriere som reiseleder og flyvert. Bakke arbeidet tidligere i interiørbutikken Bolina på Stabekk, men driver nå egen virksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg