tirsdag 16. juli 2019

Smarte løsninger skråtak

Hege Kaisa Styrerud som er interiørdesigner hos Cleopatra Design i Oslo, er helt enig i utsagnet. Hun peker samtidig på at rom med skråtak kan by på spennende og annerledes løsninger og muligheter som du kanskje ikke ville ha fått til i et firkantet soverom uten skråtak. Smale nisjer, knevegger under skråtak og skjeve gulv er ingen hindring for å lage både vakre og praktiske løsninger. Spiseplassen skal være både praktisk og hyggelig.


Der vil vi ha fine oppbevarings­ løsninger som både holder orden og gir god stemning. Veggbokser gir mulighet for oppbevaring av praktiske ting som salt og pepper, gryte­underlag og servietter, sammen med bilder og pynt.

Begrepet smarte løsninger i innredningen bruker man jo ofte om møbler som kan brukes til mer enn en ting, samtidig som det er plassbesparende. Før du bruker penger på en supersmart hylleløsning ville jeg sett på det mest grunnleggende i et soverom, nemlig sengen, sier Klungsøyr. En MDF-plate over kommodene gjorde plassen om til det perfekte hjemmekontor. Smarte løsninger for rom med skråtak. Våre skapdører kan plasseres helt inn mot vegg og tak og utnytter på den måten alltilgjengelig plass.


Speildører eller kombinasjoner mellom speil, malte dører og furudører gir mange muligheter til morsomme og stilfulle løsninger. Det gjør at du trives bedre, fordi det blir lettere å finne ting. Du sparer plass og får et system i kaoset.

Jeg har akkurat flyttet inn i en leilighet på St. Leiligheten er kul og gir meg en New York feeling. Mange norske hus bygges med skråtak i andre etasje, noe som byr på litt ekstra hodebry når du skal finne gode oppbevaringsløsninger. Skråtak ingen hindring. Merete og mannen Kristian løste det med åpne og luftige Elfa- løsninger.


Vinkler, kroker og skråtak kan ved første øyekast sette kjepper i hjulene i baderomsplanleggingen, men faktum er at det finnes mange smarte løsninger akkurat for bad med skråtak – og forhåpentligvis kan vi hjelpe deg videre med et par tips. Det dekorative hyllesystemet over skrivebordet har mannen i huset laget selv. Han ble faktisk møbeldesigner på heltid etter å ha jobbet med smarte løsninger i sin egen bolig!


Du kan lage noe lignende selv, ved å sette sammen ulike hyllemoduler etter smak og behov. På utkikk etter en god oppbevaring til et rom med skråtak ? Ekby Riset er en smart konsoll hvor du kan stille inn vinkelen slik du ønsker. Sofabordet Minnie Paper får plass der andre sofabord ikke gjør det og har dessuten en oppbevaringsplass til blader og. Mette og Niels har tatt utfordringen med skråtak på strak arm og integrert garderoben i veggen.


De nydelige takbjelkene og den lune innredningen tilfører en varm kontrast til hvite flater! Det kan være en kunst og utnytte plassen fullt ut under skråtak. Her er noen gode tips fra BoligPluss.


Selv om skråtak spiser litt av plassen du har til rådighet, kan du gjøre ulempen til en fordel ved å understreke den.

Det gir et sjarmerende og helt unikt uttrykk! Se vårens fineste ting til kjøkkenet på Bo Bedre. Garderobe til skråtak. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Disse inspirasjonssidene er for fans av smarte oppbevaringsløsninger! Enten du skal i gang med en fullstendig renovering av garderoben, trenger mer plass på kjøkkenet eller vil ha bedre oppbevaring til sko i gangen, vil du alltid finne de beste løsningene her hos Elfa. Jeg ser det av søknadene vi får inn at det er mange som sliter med å finne ok løsninger under skråtak. Og det finnes vel ikke noe trylleformular dessverre, hvert enkelt rom og det bruk man ønsker å få ut av det har sine egne utfordringer, og er rommene små, så er valgmulighetene få også. Vinkler og skråtak kan sette kjepper i hjulene i baderomsplanleggingen, men faktum er at det finnes mange smarte løsninger akkurat for bad med skråtak.


I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg. Gjør Det Selvs lesere er fulle av gode ideer og kreative løsninger til hverdagens små og store utfordringer.


Vi har samlet fem tips til smarte skap, som gir mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg