onsdag 24. juli 2019

Persienner til skråvindu

Kjøp online og spar penger. Finn persienner til skråvindu hvis du ser nå. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Jeg synes det er positivt at du prøver å løse dette problemet.


For det er et problem at man ikke uten videre kan få persienner til slike vinduer.

Vi savner det også hos oss, og har foreløpig ikke gått for plissegardiner, som er den eneste løsningen jeg har hørt om. Jeg ser for meg et annet problem med forslaget ditt. Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne. Fleksibelt og praktisk.


På vinteren eller ved overskyet vær kan solskjermingen heves. Vinkelen på alle persienner kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Hos UNIG finner du persienner i bl.


Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål.

De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil! I utgangspunktet har disse vinduene bare ett par parallelle sider, vanligvis topp og bunn.


Men bare fordi vinduet er noe utenom det vanlige, betyr det ikke at gardinen ikke kan være ekstraordinær. Men utvendige persienner er godt egnet for å tåle vær og vind. De skjermer for sol og innsyn, og holder varmen ute om sommeren. Utvendige persienner bidrar til både behagelig temperatur og mykt dagslys i rommet innenfor. Både utvendige persienner og persienner for innendørs bruk er enkle å vedlikeholde og rengjøre.


På jakt etter innvendige persienner ? Se vårt utvalg og bestill i dag! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Dekosol solskjermingsprodukter finnes i flere former. Tenk funksjon og behov! Har du store vinduer eller smale vinduer?


Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute? Persiennene har lang levetid og er enkle å rengjøre. Vil du skjerme litt, men beholde utsikten?

Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger. Du kan lett tilpasse den løsningen som passer best i ditt hjem. Den innovative formen på lamellene gir full kontroll for minimalt innslipp av lys. Produktet kan enkelt reguleres, og har mange muligheter for.


Dette er viktige egenskaper der utvendige persienner skiller seg ut fra andre alternativer. Vi leverer utvendige persienner av typen C5 Cog Z90. Alle modeller er produsert på mål og har: Lameller og kassett av aluminium (pulverlakkert).


Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt. Utvendig solskjerming for skråvindu , trekantvindu og spesialvindu. Dette beskytter boligen eller næringsbygget for soloppvarming og forstyrrende sollys i hverdagen. Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennene i stedet for vinduene, og sørger for at varmen forblir ute.


Vedlikehold av utvendige persienner. Vi har persienner som kan manøvreres med sveiv, vendestang eller med fjernkontroll. Rett vedlikehold bidrar til å forlenge persiennenes levetid.


Vi anbefaler at du rengjør dine persienner hver vår og høst, samt at du fjerner større og mer synlige flekker etter hvert som de oppstår. Innvendig og utvendig solskjerming i Stavanger og Sandnes! Kontakt oss i dag for mer informasjon om markiser, persienner , gardiner og annet innen solskjerming.


Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Solskjermingsgruppen har spesialkompetanse på Skråpersienner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg