mandag 8. juli 2019

Farge bad

Velger du maling på baderomsveggen kan du endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Bli inspirert av disse lekre badene. Med Jotuns våtromssystem og LADY Aqua får du vakre silkematte vegger på ditt bad og dine våtrom og du kan skifte farge akkurat når du vil.


I Norge burde vi våge å sette mer farge på badet og bruke effekter bevisst, men ikke så mye at rommet virker urolig. Man må sørge for en harmonisk helhet.

Når familien i Kungsälv skulle bygge om baderommet valgte de å kombinere fliser og rene malte flater på veggene. Velkommen til vår verden av baderomstrender og inspirasjon laget for deg som skal innrede eller renovere bad. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i. I Norge er det ikke like vanlig å ikke flislegge hele badet som ellers i Europa, men vi ser stadig at flere velger en eller flere slette murvegger på bad eller.


Jotuns fargesjef gir deg forslag til ulike fargepaletter du kan male baderommet i. Endelig kan du få matte vakre vegger, også på badet. Skal du male hjemme, burde du prøve deg frem med farger på vegg og gulv - eller tak. Det kan imidlertid være greit med noen tips på veien.

Et par dråper Fargebad i vannet er alt du trenger for et ekstra avslappende bad. Valgfri RAL farge kan kun kjøpes sammen med Interform front- og end. Fyll badekaret med vann og tilsett farge etter ønsket behov. Finnes i grønn og blå.


Våre fargebad gir en herlig følelse av velvære,og er laget på ekte havsalt. Fargebad , godt å tappe badkaret med herlig farge på badevannet. Det har alltid virket på meg, jeg har bare ikke gjort det på en stund. Lei av kalde, hvite fliser?


SPIRIT fargebad er laget for å fremme glede og arbeidslyst. Ypperlig for å få opp humøret! Her er Petitgrain oljens egenskaper kombinert med Sitron. Begge dufter deilig friskt og kan ha en dempende virkning på angst og andre vonde følelser, samtidig som den virker styrkende på kroppen og oppklarende på hjernen. Et nytt bad med fargerike innslag i håndklær og dusjforheng.


Veggene er helt nye og beholdt lyse. Innredning er snekret selv og malt lys blå. Kan man bli forelsket i en farge ? Det som er sikkert er at det tar tid å finne den rette - og å velge rett veggfarge kan være like.

Andre lokale forretnings sider. Bærtlings fargebad - en kunstnerisk dukkert Dette fargesterke badet ble skapt med mosaikk, standardporselen og inspirasjon fra kunstneren Olle Bærtlings malerier. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Det går fint an å ha panel på baderomsveggen.


Mal den med heftgrunn og oljemaling, tett alle sprekker med overmalbar akrylmasse og mett endeveden med oljemaling. Kontaktinformasjon for TD Farge Bad og Interiør AS Rena, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Hvorfor står katastrofene i kø, når verden er på vei i stikk motsatt retning?


Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Vegger med sterk farge påvirker oss i stor grad.


For eksempel vil rødt gjøre deg ukonsentrert, kranglete og irritabel, sier Tove Steinbo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg