mandag 1. juli 2019

Halvor bakke fargekart

Finn laveste nettpris her. Med Bag’ins solide og slitesterke kvalitet er det ikke bare en løsning som holder lenge, men som også tar vare på utemøblene dine og holder terrassen ryddig gjennom hele høsten og vinteren. Halvor Bakke lanserer nytt fargekart for Fargerike!


Halvor forklarer: Det har vært viktig for meg å finne frem til supplerende farger, slik at kartet får en komplett skala. Spesiellt har jeg vært opptatt av de grå nyansene, som det nå er flotte varianter å velge mellom!

Nå åpner interiøreksperten dørene til sitt idylliske småbruk – ”Trae” - i Vestfold! Han har utviklet interiørkolleksjoner for Lama, designet møbelkolleksjoner for Bohus og laget fargekart og tapeter for Fargerike. For Magnor har han hatt stor suksess med en rekke interiørprodukter som du kan se nedenfor. Sommerregnet har nettopp gitt seg idet vi kjører forbi Bakke gård.


Et ørlite øyeblikk tror vi at målet er nåd men det var bare gårdsnavnet som forvirret oss. Et sporty og ungt par skal få forvandlet hytta si til en dødskul fritidsbolig hvor ALT er sortt! Fargevalget er veldig dritstig og designet minner om en leilighet i byen.


Mer enn et fargekart.

I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Han utvikler og selger sine egne interiørkolleksjoner.


I tillegg er han interiørekspert for private og offtentlige rom. Han holder gjerne foredrag for interiørbransjen og for næringslivet generelt. Halvor utvikler egne kolleksjoner for Lama med fokus på lykter, lamper, og tekstil. Her fra Norges styggeste rom med programleder Jannecke Weeden og snekker Torkel Gjerset. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster.


Drivvedens uperfekte utseende gir denne juledekorasjonen et uformelt uttrykk, samtidig som det enkle og stramme designet gjør at trærne passer inn i de fleste interiørstiler. Ja, det er kjent at Halvor og jeg hadde et forhold for mange år siden, men det ble litt utfordrende. Disse menneskene forventer ikke noe. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Det er delt opp i ulike stilgrupper som Nordisk, Rustikk, Klassisk og Nøytral. Han har selv vært i India for å bistå og kontrollere prototypene som har vært under utvikling. Serien produseres og distribueres i samarbeid med Lama.


Det er alltid hyggelig å kunne ta med seg en liten gave til verten eller vertinnen når man blir invitert på middag eller andre festlige lag.

Tapet, maling, gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua. Vi fører Norges ledende produsenter, som Jotun, Nordsjø, Tjæralin og Gjøco. Halvor vokste opp i Den Evangelisk Lutherske Frikirke i Brunlanes, der hans far Osvald Bakke satt i menighetens øverste styre. Menigheten var livet mitt.


Der hadde jeg det lenge trygt og godt. Jeg har fortsatt en sterk gudstro, sa Halvor til Se og Hør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg