tirsdag 16. juli 2019

Høye vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Høye vaser

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Gå på oppdagelse her. Her finner du flust av krukker og vaser til hjemmet ditt.


Noen dekorative planter eller en herlig bukett blir enda vakrere i en fin vase eller krukke. Handle trygt på jotex. Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter. Nå lanseres høye og dråpeformede vaser i tre funksjonelle størrelser som dekker et annet behov og bruk enn Boblen.


Høye vaser

De nye vasene DRÅPEN er langstrakt myke, vakre og tidløse. Formgivningen er inspirert av vanndråper som morgendugg på nakne grener nettopp i det lekne øyeblikket de slipper taket og faller. Det er enkelt å variere interiøret ved å bytte ut detaljer som vaser og potter. Se hele utvalget i varehusene våre!


Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio-vase? Dekorer hjemmet med vaser og potter som du kan fylle med hva enn du måtte ønske.


Disse er like fine fylt med blomster, som de er uten. Her er det kun kreativiteten som setter grensene. Velg imellom ulike størrelser, design, materiale og farge – og vi garanterer at du vil finne noe som vil falle i smak. Stort utvalg av friske blomster, vaser og blomsterpotter.


Enkel og rask bestilling – levert rett på døren. En dekorativ vase er en fantastisk detalj i ethvert rom. Fyll den med favorittblomstene dine eller sett den i et vindu hvor den fanger lyset. Vi har vasen for deg, uansett hvilken interiørstil du foretrekker – fra minimalistiske vaser i glass eller steintøy til trendy metalliske farger i en rekke fasonger og størrelser. Dekorative vaser og blomsterpotter gir hjemmet et løft, og er en enkel måte å oppdatere rommet etter sesong og trender.


Høye vaser

Vi har et stort utvalg av lekre vaser , glassvaser, blomsterpotter og blomstervaser i stilsikre materialer. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Bytt eller returner julegaver frem til 24.


De vakre blomstene og plantene gir hjemmet liv og personlighet, men blir enda vakrere i nydelige, dekorative blomstervaser. Finn den perfekte gaven. Ulike blomster og planter krever ulike vaser , det være seg en stor blomstervase, høye blomstervaser eller andre størrelser. Vasene kan inneholde hva enn du måtte ønske, da de er like fine med eller uten blomster.


Hos Kid finner du et godt utvalg av dekorative vaser. Velg mellom ulike farger og design som speiler din stil. Bestill fra vår nettbutikk i dag! Fina vaser som passar till vackra snittblommor. Välj bland cylindervaser i glas i olika storlekar.


Våra färgade glasvaser ger en extra fin detalj till dukningen eller inredningen. Pris under hvert bilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg