tirsdag 2. juli 2019

Speil dekor

Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Mange forskjellige speil til god pris.

Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, former og farger. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Bilder, rammer og speil.


Blomsterpotter og Vaser. Elefant til dekor fra Lene Bjerre Produsert i polyresin,.

Med speilet kan du se alt det du tenger, et speil i gangen eller speil på soverommet får du det rette overblikket og dessuten en ekstra detalj som vil komme til nytte i dine rom. Speil er også en måte for deg å gjøre en stor forandring i forskjellige rom, spesielt hvis de i utgangspunktet føles trangt og begrenset. Bor du i Bergen, Askøy eller på Sotra, og ønsker du et homeparty? Vi har nå startet med homeparty på vår hjemmebane.


Når det kommer til hvor man kan montere sin wallsticker så er det faktisk kun fantasien som setter grenser. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.


Se vårt enorme utvalg nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gjør ditt hjem enda finere i dag.


Dekor - Alltid mange varianter. Leveres med integrerte fester, for montering mellom to skinner. Har sikkerhetsfilm på baksiden.

Kombiner med andre Decorprodukter for å gi. Et speil er ikke kun et dekorativt element, det er også en lur måte for å utvide mellomrom og gi lysstyrke i miljøet. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Hos KLiNGEL finner du et stort utvalg av Speil fra kjente merker til faste lave priser.


Lumiere en lekker og stilren serie i fasettslipt speil. Lumiere får du i høy og lav lysestake for kubbelys i tillegg til kandelaber for stk kronelys. Et elegant supplement hjemmet og perfekt for de store anledningene rundt spisebordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg