mandag 29. juli 2019

Maling pris per liter

Maling pris per liter

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Les om de viktigste kravene til maling i de. Se beste pris på Jotun Lady Vegg (liter ). Les tester og omtaler før du kjøper. Beregn hvor mye maling du trenger.


Her kan du beregne hvor mye maling du trenger til jobben du skal gjøre. Skriv inn den totale størrelsen på området du skal male. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. En morsom måte å fornye hjemmet på er å male veggene innendørs.


Denne vannbaserte veggmalingen har en matt og smussavvisende overflate som tåler å bli tørket. Mindre fargeforskjeller kan forekomme på forskjellige leveringer, det anbefales derfor at maling fra spann med forskjellig batchnummer blandes. Lim- og kalkmalte flater må vaskes helt ned før maling. Vask flaten først med malervask og så med en. Produsentene oppgir hvor mange kvadratmeter en liter maling dekker på malingsboksen.


Vanligvis vil det være et sted mellom åtte og tolv kvadratmeter per liter. Dette er for ett strøk, og du vil, i de fleste tilfeller, trenge to strøk maling. Når det kommer til maling av hus, som ved andre maleprosjekter i huset, så er det mange faktorer som kan påvirke kostnaden og prisen.


Maling pris per liter

Selv om prisen for et prosjekt utført av en maler vil variere betydelig, ser vi i vår prosjektdatabase at de fleste boligeiere betaler omlag kr 50i snitt når de får malt huset av en proff maler. En gavl på m² skal males med ca. OK, jeg har læst nok. Tag mig tilbage til oversigten over guides til maling og malerarbejde. Påfør to strøk med maling , og ta helst tre strøk på høvlet treverk og detaljer for best beskyttelse.


Du kommer til å angre om du har på for lite maling , så bruk opp hele hele spannet. Har du maling igjen, er det bare å ta nye strøk. Det står på spannet hvor mange mdet dekker. Med en god rulle er det lettere å tilpasse riktig mengde.


Proffe malerfirmaer vil vanligvis gi en fastpris for hele huset. Hvor dyrt det blir avhenger blant annet av hvor ulendt det er rundt huset, dvs. Prisen avhenger også av hvorvidt huset må skrapes først eller ikke, samt hvor mye arbeid maling av vinduer innebærer. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger.


Men om du handler hos Byggmakker kan du i hvert fall være trygg på at du har det beste produktet for enhver jobb. Vi har alle typer maling til en billig penge. Normalt kan man male 6-kvadratmeter per liter maling på en innvendig veggflate. Dette vil gi deg det antall liter maling du trenger for ditt prosjekt. Eksempelvis er et rum på kvadratmeter svarende til cirka kvadratmeter væg, hvilket dækkes af en 10- liters -spand.


Maling pris per liter

Mål opp husets vegger, og bruk to-gangen. La oss si at veggene totalt måler 1kvadratmeter. Med to strøk skal du da male en flate på 2kvadratmeter.


Med et forbruk på ti kvadratmeter per liter får du 240:1 altså har du behov for liter maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg