fredag 5. juli 2019

Fargevalg hus

Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Få hjelp, tips og inspirasjon til fargevalg på huset utvendig. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Ditt hus er jo naboens blikkfang.

I våre fargekartet har vi samlet de mest populære og trygge utendørsfargene, for å gjøre valget litt enklere og tryggere for deg, som igjen gir deg trygghet. Lag store oppstrøksprøver. Mal opp prøver og studer fargene til ulike tider på døgnet. Husk at fargene gjerne virker lysere og sterkere når de males på en hel vegg.


Tips til fargevalg for fasader: 1. Vi du gjerne ha en romantisk hage med harmoniske myke pastellfargede bed så er ikke rødt eller okerfarget hus det rette. Her ser du våre mest populære farger til hus -fasaden. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge hus , trykker du ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger.

Her på siden får du også inspirasjon, veiledning og how to-guides til hvordan du best fikser, vedlikeholder og frisker opp huset ditt, slik at du får akkurat det hjemmet du ønsker deg. Store, ruvende hus kan med fordel velge mørkere farge. Mindre hus tåler godt lyse farger. Hvitt og hvitaktige farger danner vanligvis stor kontrast mot naturlige omgivelser.


Hvite hus passer derfor fint i åpne landskap. Tradisjonsrike farger som f. Husk at det er viktig å ta hensyn til omgivelsene og tradisjonen i området. Store hus kan med fordel males mørkere farger. Store, helt hvite hus kan lett bli litt ruvende og kontrastfylte til omgivelsene.


En hvittone trenger ikke brekkes mye for at den plutselig føles mykere og mer omgjengelig. Uansett ser vi stadig at flere velger mørkere farger til huset i disse dager. Et hus er sjelden et bygg i ensom majestet – som f. Det betyr at dette er forhold du må ta hensyn til når du velger farge på ditt eget hus. Vi skal velge farge i et nybygd hus. Holder på å bygge et sveitserhus utenfor Ålesund og lurer på om dere kan hjelpe meg med fargevalg.


Har nå kommet dit at vi må bestemme oss for farger på vegger inne. Tak og lister leveres.

Fargevalg i nytt hus. Maling slites og må fornyes med få års mellomrom. Moten skifter, og eldre hus har som regel vært malt i ulike farger gjennom tidene. Dagens farger kan være langt fra de opprinnelige. Nøyaktig kunnskap om fargevalg på en bygning, får en først ved nærmere undersøkelse av huset.


Råd om farger på hus. Byantikvaren gir råd om farger. Både eiers ønsker, historiske farger og balansen i nabolaget spiller inn ved valg av farge.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Med andre farger kan det nye huset bli akkurat slik du hadde drømt om! Kanskje en liten dash med rosa er det som skal til? Se hvilke fargevalg Andrea Gravningen gjorde i familien sitt nye hus. Nytt hus med grå vegger-Da vi kjøpte huset i høst, var alle veggene malt lysegrå.


Resultatet blir ofte best med en viss tilhørighet. Ett hus som skiller seg litt ut, er likevel fint – bare gjør det med respekt for omgivelsene. Da blir alle fornøyde, også naboen som ser ditt hus oftest. Med en app til en smarttelefon, kan du se hvordan huset ditt kommer til å se ut når du har malt det. Maling av hus med linoljemaling - videre fremgangsmåte.


Det er enkelt – og det er gratis. Hvis du vil vite hvorfor det er verdt å male huset ditt med linoljemaling eller lurer på hva ’linoljemaling’ er. Hvordan påvirker fargevalg levetid på maling?


Hvor ofte bør man vaske hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg