tirsdag 9. juli 2019

Hvordan lage skohylle

Få orden i skoene med et praktisk skostativ. Finn et skap som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Oppbevaring til lave priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Du kan variere både antall og bredde på hyllene. Kvinnen i boligen, Tonje Bergmo, fikk plutselig en lys ide om å lage en hylle av pleksiglass montert på en hvitmalt MDF-plate. Den luftige hyllen gir god plass til flere par sko.


Tenk flerfunksjonelt når du skal lage et møbel som passer i gangen.

Tenk gjennom familiens behov og hva dere gjør i gangen. Her kan du se hvordan du. Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass.


Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Slik kan du få orden i gangen ved hjelp av paller på 1-2-3. Hva trenger du for stilig organisering i gangen? Paller, selvfølgelig!


VIDEO: Fagmannen vil her vise hvordan du selv kan lage en reol som bygges av flere lag plater, og som derfor er lett å sette sammen. Reolen kan du skreddersy i nøyaktig den lengde og bredde du ønsker. Noen som vet hvordan jeg kan lage en liten men praktisk skohylle å oppbevare sko i? Det ideelle er å skreddersy en oppbevaringsløsning som passer akkurat dine behov. Du kan enkelt lage din egen skohylle med perfekte mål. Start med å telle og sortere skoene etter type.


Mange av bidragene til denne har jeg laget selv-konkurransen vår handler om oppbevaring. Alle har vi en masse saker som trenger steder å bo. Ved kjøp av eller flere sett kan du forstørre hyllen og doble plass til sko.

Hvordan lage en hylle for sko i en stilig gang. Hjemmelagde hyller til gangen - dette er en utmerket mulighet til ikke å forstyrre stilen på korridoren. La oss se, i hvilken design er det nødvendig å lage tilbehør, slik at de lett kan inngås i den eksisterende situasjonen. Du kan lage runde håndtak på sidene eller halvsirkler på toppen. FOTO: Simen Søvik Vis mer.


Bruker du en hullbor kan du lage hull på endene, eller halvsirkler fra toppen. Hyller er kanskje noe av det mest vanlige å lage med hobbyplater. Det finnes mange muligheter. Hobbyplater er billige og anvendelige.


Hva med å lage din helt egen hylle? Vi har fått bruke Kathrine Haugholts oppskrift. Hun har laget en røff hylle med synlige vinkler og hjul. Ingen fryd for øyet, men veldig praktisk.


Har du dårlig plass i gangen er det bare å dra en tur ned i rørleggerbutikken og kjøpe PVC-rør og koblinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg