fredag 26. juli 2019

Tapet av egne bilder

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. At du kan velge akkurat det motivet du vil ha?


Du laster opp et bilde – jpg, tif, eps eller pdf – i den høyeste kvaliteten og oppløsningen du har. Photowall tilbyr fototapeter, tapeter, bilder og lerretsbilder. Velg blant flere hundre motiver og designere, eller trykk ditt eget motiv.

DinSide her ikke testet de nevnte produktene eller firmaene, og kan ikke uttale oss om levering, kvalitet eller firmaenes. De fleste fototapeter med egne bilder trykkes på papirtapet. Dette er ofte mer vrient å sette opp - og resultatet kan fort bli deretter. Inspirasjon Interiør har derfor lansert fototapet med eget bilde trykket på vinyltapet med fiberbakside. Denne typen tapet er lett å lime opp, og danner ikke like lett luftbobler.


Lag et bilde av et tapet. På veggen bak sofaen har vi klippet til et stykke tapet fra serien Camille, som forhandles gjennom blant andre Storeys. Vi kan også scanne gamle bilder og lage fototapet av ! Dersom du har ditt eget bilde , kanskje et bilde eller en illustrasjon, som du har funnet på nettet, kan vi hjelpe deg med å gjøre det til en fototapet. Eller hva med et bilde fra en uforglemmelig ferie? God kvalitet er viktig.


Dersom du ikke har noe personlig du vil lage tapet av , kan du velge fra et stort utvalg av ferdige fototapeter. I tillegg til antall piksler er også andre faktorer med på å avgjøre om kvaliteten er tilstrekkelig for å lage et tapet av et bilde. Lysforholdene i bildet er med på å påvirke det endelige resultatet.


Et mørkere bilde krever ofte høyere oppløsning for å oppnå et godt resultat. Fokus i bildet spiller også inn.

Prisene varierer med kvaliteten på platen, og etterbehandling av bildet. Hos blant andre tapetshop. Da er tapetet vaskbart, og leveres i ruller.


Vi printer ditt bilde på tapet i den størrelsen du ønsker. Deretter mottar du tapeten som lengder du selv kan klistre opp på veggen. Bilder på tapet er en perfekt måte å gi personlige foto nytt liv, ved å få minnene direkte opp på veggen.


Da kan du lage en vegg som er tapetsert med dine egne bilder. Hvorfor ikke bruke feriebildet fra Thailand over badekaret, eller utsiktsbildet fra fjellet på soverommet? På for eksempel Photowall. Tapetet kommer tilsendt, med tilhørende lim.


Syns man tapet blir for avansert, fins det andre populære produkter for å vise fram egne bilder i stort format. Det går blant annet an å få trykt bildet på lerret, eller på fotoblokk, som kan plasseres stående på en hylle eller kommode. Slike produkter finnes fra alle fotoleverandører.


Da trenger man ofte nye møbler – men også nye bilder til veggene. Kanskje du bare trenger en liten fornyelse til hjemmet ditt og er på utkikk etter flotte bilder å henge opp? Uansett hva, kan du alltid finne veggbilder hos CEWE som faller i smak. Skap dine egne kunstverk med smartphotos fantastiske produkter.


Med ditt foto på lerret får du et personlig kunstverk på veggen. Med foto på laminert poster får du en fantastisk forstørrelse av bildet ditt pp en hard alu plate. Med fotocollage kan du selv mikse og matche blant bildene dine og sette dem sammen til en collage. Motivene er håndplukket av designeren Linda Pålemo,. Men i hovedsak tenkte jeg å lage egne komponerte store bilder av tapet ). Jeg aner ikke hvor du kan få kjøpt lerret.


Men dette høres da fryktelig tungvint ut. Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last. Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg