fredag 26. juli 2019

Metallic tapet

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Mix Metallic er en nydelig ensfarget tapetkolleksjon i ulike metalliske fargetoner som stadig skifter uttrykk etter hvordan lyset treffer.


Tapetene fungerer veldig godt på alle veggene, eller i kombinasjon med mønstret tapet. MAXBO STORMARKED SORTIMENT Denne tapeten er en del av MAXBO Stormarked sortiment.

Kombinerer du Royal Silver med betong, får det et mer industrielt og urbant uttrykk. Tapetkolleksjonen Mix Metallic II inneholder flere tapeter som skimrer i nyanser av grått og sølv. Den er enkel å jobbe med og hverken tøyer seg eller krymper. Limes med tapet - og strielim (non-woven), som rulles direkte på veggen. Husk at fargene kan se forskjellige ut på ulike dataskjermer.


Tapetkollektionen Mix Metallic Second Edition utgör den perfekta fonden i stilsäkra, moderna hem. De enfärgade, skimrande tapeterna skapar en mjukt minimalistisk känsla i rummet och det glänsande pärlemortrycket speglar ljuset så att inredningen framhävs på bästa sätt. Upptäck tidlös elegans för stilrena hem!

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Silk Ocean er et elegant ensfarget tapet i en lekker, dyp blånyanse. Det diskré mønstret minner om tekstil, og tapetet er trykt med et metallic -trykk, som får overflaten til å skimre som silke i varme turkisnyanser. En vakker, levende overflate – som havet en solrik vinterdag. Vakker tapet i vinyl fra Elitis.


Et veggbelegg med en håndvevd effekt av naturlige fibre fra planten Agave. Veggbelegget er matt eller perlemor, avhengig av. Royal Gold er veldig fint i kombinasjon med rosanyanser og rustfarger og tar seg også flott ut sammen med mørkere farger.


Et elegant tapet som gir en eksklusiv stemning i rommet! I Mix Metallic -kolleksjonen finner du også flere andre gullskimrende tapeter med forskjellige overflater og stiler. Lyst til å sammenligne dem? TREND kolleksjonen er for deg som vil ha det nyeste. Lekker både som fondvegg og i hele rommet.


Et uttall av variasjonsmuligheter. CLASSIC kolleksjonen består av. Indret dit hjem med tapet. Tapet skaber personlighed og charme. Se hele utvalget i vår nettbutikk!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Get Metallic Foil Tape. Mix Metallic fibertapeter fra Eco er trendy tapeter for den som ønsker en subtil metallisk overflate på hele eller deler av en vegg.


Tapetet har en silkeaktig overflate med et metallisk skinn. Rullstørrelse 10m x cm. Wall-Art verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. En flott diskret tapet med et fantastisk metallisk shimmer. En tapetdekor som gir en lun og god atmosfære.


Off White er et ensfarget skimrende tapet i en hvitnyanse som kanskje mest minner om eggeskall. En varm hvit som brekker mot gult og grått. Sofistikert og lekker alene, men også flott i kombinasjon med mørkere farger. Fibertapet og tapet med fiberbakside gjør det enklere å tapetsere og passer i alle tørre rom.


Hos MAXBO finner du et stort utvalg av fibertapet i. Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg