mandag 15. juli 2019

Tapet kjøkken inspirasjon

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Prøv å tapetsere gamle kjøkkenfronter i et mønstret tapet for en morsom retrofølelse, hvis du tør kan du kjøre på med samme mønster på alle flater. Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue.

Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre, farger og struktur. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Utsikten fra vinduet ga inspirasjon til valg av farge på kjøkkeninnredningen.


De gamle nabohusenes røde tegltak førte til at kjøkkenet ble tranebærrødt, med rosa tapet på veggene. Kjøkken med farge fra nabotakene 19. Inspirasjon og farger til kjøkkenet Våre tre farger English Mist, Embassy Grey og Modernisme Grå no. Tapet gir et personlig preg, et flott rom med karakter.


Personlig touch med tapet.

Det er mye man kan gjøre for å freshe opp kjøkkenet og det behøver slett ikke å koste all verden. Det handler mest om å gi rommet et mer personlig uttrykk. Maling er et billig og effektivt virkemiddel. Tapetsering er så mye enklere enn mange tror, og det er fort gjort. Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå.


Når folk skal bygge sitt nye kjøkken , legger de vekt på det sosiale i tillegg til det funksjonelle. Få tips, trender og inspirasjon til ulike typer tapeter - vinyltapet, fibertapet, papirtapet, tekstiltapet og våtromstapet - samt annen veggdekor, som folie og stickers. Tapet og veggdekor - Inspirasjon og tips - ifi. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde!


Skap dit eget Lerretsbilde online. Sørg derfor at dette rommet blir trivelig og får DEG til å føle deg hjemme. Hva med tapet til kjøkken ? Skal du fornye kjøkkenet ? En rull tapet koster ikker enn noen hundrelapper. Vi gir deg tips og inspirasjon til tre tapeter som kan brukes som kjøkkentap.


Let og se hvilke av våre utvalgte tapet til kjøkkenet som passer deg best!

Fargerikt, minimalistisk, rustikt, vintage - det finnes noe for alle stiler og smaksprofiler. Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom? Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. Spre varme, sjarm og personlighet i hjemmet med en klassisk kjøkkeninnredning.


Når du lar inspirasjon og drømmer råde, står du fritt til å sette sammen ditt eget klassiske kjøkken. Deretter skaper vi det nye klassiske kjøkkenet til hjemmet ditt sammen, et kjøkken som du og familien vil elske å oppholde dere i. Bland rosa, limegrønn og turkis på kjøkkenet med tapeter fra Ingela P Arrhenius, eller inviter grønne planter og blad inn i stuen i form av tapet fra designstudioet Lemon. Du kan også finne flere farger på nett på vårt innendørs fargekart eller selv prøve deg frem med vårt digitale verktøy Fargevelgeren”. Tapet for våtrom og kjøkken Hos Interiorkupp.


I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger. Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter. Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg