torsdag 18. juli 2019

Kid flanell sengesett

Kid flanell sengesett

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Gode sengsett i høy kvalitet, som er fri for miljø- og helseskadelige kjemikalier. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Velg mellom flanell , sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk.


Hovdefjell flanellsengesett er laget av 1 bomull og kjennetegnes ved at overflaten er børstet. Flanell føles lunt og mykt mot huden og passer perfekt for kalde nettet, eller deg som fryser lett. Behagelige og kreative sengesett i flanell.


Kid flanell sengesett

Flanellsengesett består av 1 bomull og har en myk overflate. Våre flanellsengesett finnes i forskjellige farger og design, og du kan enkelt finne det sengesettet som passer din stil. Velg blant flanellsengesett i BASIC, PLUS og GOLD kvalitet.


Myke og koselige sengesett i flanell. Alle sengesett er Oeko-Tex sertifisert som er din garanti for en ren natts søvn. I tillegg er sengetøyet utviklet med komfort og varighet i fokus - det betyr at du får et sengesett som du kan være glad i lenge. Når vi snakker om kvalitet på sengesett , så mener vi kvalitet i hver eneste tråd.


Sengetøy av ypperste kvalitet. Drøm deg bort i lekre sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett , mens andre foretrekker tynne. Dette er gode og vatterte tøykanter du enkelt knyter fast i sprinkelsengen, så barnet ditt ikke slår seg mot, eller blir sittende fast mellom, sprinklene.


Foruten alle lakener, putetrekk og dynetrekk til barnesenger og krybber, selger vi selvsagt også komplette sengesett , både sengesett til baby og sengesett til barn. Se hele sortimentet her! Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett.


Vi har sengetepper for enhver seng. Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger.


Få så mye som mulig ut av din våkne tid ved å sove godt og våkne uthvilt. Valg av sengetøy er en viktig del av soveopplevelsen. Hvordan sengetøyet føles mot. Ekstra fin bomull blir produsert av fint kjemmet garn i 1 bomull av høy kvalitet. Handle enkelt online hos ellos.


Kid flanell sengesett

Ved å kjøpe sengesett her hos oss online, kan du spare mye penger. Du finner sengetøy i 1 bomull, 1 bomullssateng, 1 flanell og microfiber. Vi fører et bredt sortiment av sengetøy av høy kvalitet med dynetrekk i alle norske størrelser. INTERIØRY FÅ DET FINT.


Mykt og lunt FLANELL SENGESETT I 1 BOMULL FRA 9Y- Julegavetips! Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg