fredag 26. juli 2019

Patinagrå beis

Søk etter patinagrå beis på den nye KensaQ. Selv om du har gulnet panel på hytta kan du fint få denne looken. Du må bare bruke Jotun Spesialrens for gulnet panel først. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.


Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen.

Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg. En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.


Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun, anbefaler beis for å lysne mørke trevegger. Beis motvirker gulning og forskjønner treverket. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Da kan TREBITT-produktene.

Interiørbeis i fargen Hvitkalket er veldig flott til å lysne treverk. På fjellet ønsker vi gjerne å ha det lunt og koselig, og mange trekkes derfor mot jordfarger og varme kulører. Brun, grå og beigetoner egner seg godt på fjellet.


For å beholde noe av den “gamle, gode hyttefølelsen” har vi valgt å behandle slettpanelveggen i allrommet med beis , noe som gir et transparent, naturlig og levende sluttresultat. Inspirert av naturens egne farger og materialer, gamle tapeter og fargekulører og nostalgiske sommerminner har jeg blandet egne farger i samarbeid med FARGERIKE. Deretter behandler du veggene med beis , voks eller lakk. Etter mange runder med testing av beis begynner tak og vegger. Er bordet helt tørt kan du starte å beise i ønsket farge (jeg har brukt grått).


Patinagrå , som gir et gråhvitt skjær, eller Sjøsan. Når man bruker beis vil fargen påvirkes av treverkets egenfarge. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig?


Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Vi anbefaler derfor å gjøre prøveoppstrøk på underlaget før du begynner. Trinn Husk at beisen vil trekke inn ulikt basert på hardheten i treverket.


Dette bidrar til å gi vakkert liv til treverket. Skyvedør i patinagrå beis. Op zoek naar een mooie bank met een lage diepe.


Hvis man har bestemt seg for å lage noe av drivved er det langt i fra sikkert at man finner akkkurat det man er på utkikk etter der og da. Hei, takk så hyggelig da:) Jeg har vel ikke anbefalt beis også olje.

Jeg har anbefalt beis , med matt lakk, den ser oljet ut. Og jeg har anbefalt lut også hvit olje, hvis du vil ha et kjempehvitt gulv. Når du vil ha drivved effekt på gulvet, er det nok best å bruke beis , med gulvmatt lakk på. Beis og maling bør alltid testes under ulike lysforhold før man kjøper inn store spann.


Er det langt å kjøre til hytta, så kan man lage paneler hjemme som man tar med ut i nærområdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg