torsdag 11. juli 2019

Krittavle til kjøkken

Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Selvheftende krittavle med ukeplan Ha kontroll over alle.


Har plass for alle de.

Ny tavle med kritt til for eksempel kjøkkenet , sette opp oppskrift eller dagens meny. Ligger ennå i plasten, med en pakke kritt. Magnetisk krittavle til vanlig kritt. Spesielt P3-belegg: overflaten er smidigere, noe som gjør at du bruker mindre kritt og at det blir mindre krittstøv. Med Softline-kant rundt.


Harald Krogsæter AS er Norges ledende totalleverandør av inventar og utstyr til skoler og det offentlig. Gjennom snart år har vi utviklet og solgt inventar for bruk i undervisning, konferanse, kantine og ikke minst administrasjon. Krittavler er mye brukt i cafèer, restauranter og hoteller.

Håndskreven tekst er en motpol til trykt reklame, dermed skaper du ett naturlig blikkfang som hjelper deg å kommunisere. Ett annet pluss med krittavler er at det er lett å skifte budskap. Ion oppslagstavler matcher de øvrige tavletyper i Futura serien med hensyn til farger og design. Oppslagstavlenes avrundede hjørner og det skjulte oppheng gjør dem sammen med det store fargevalget til en dekorativ del av såvel undervisningslokaler som kontorer og gangarealer. Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger.


Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Synes du det hadde vært fint med en oppslagstavle på veggen til huskelapper, barnas tegninger og andre hyggelige ting? Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Supert på barnerommet, i gangen, på kjøkkenet etc.


Meget praktisk tavle i romantisk vintagestil Kjempefin tavle til kritt med hvit ramme fra Chic Antique. Få steder er bedre egnet til huskelapper og viktige meldinger til de du bor med enn kjøleskapsdøra.

Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Tavle på rull - Kjøkken - ifi. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Eller kanskje du velger å ha den på kjøkkenet og henge oppskriftene dine på? Nettbutikken med alt du trenger av interiør.


Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg