fredag 12. juli 2019

Spotlights tak

Dimbare spotter kan målrette lyset og skape akkurat den stemningen eller effekten du ønsker. Vi anbefaler spotlights med LED. Velg mellom varmt eller kaldt lys.


Lampen webshop størst i belysning og lamper, stort utvalg av spotlights til tak og belysning for hjemmet ditt. Bredeste utvalg av lamper og belysning til hjemmet ditt!

Velg blant mange farger innen LED spotskinner fra kjente merker som Unilamp og SG Armaturen. Bland LED- spotlights kan du välja mellan dimbara och icke dimbara downlights. Handla dina led- och takspottar hos oss. LED- och takspottar hos oss, liksom andra typer av spotlights och belysning beställer du tryggt och enkelt här hos oss. Resultatet er ofte flimring og at det kun kan dimmes over et lite område.


Bytt derfor dimmer ved oppgradering av lysanlegg til LED. Vi leverer løsninger der man kan dimme downlights og spotlights helt ne flimmerfritt, og de kan også tennes på et ekstremt lavt nivå. Vi har lavtbyggende downlights og spotter i LED som egner seg godt for montering i tak.

Disse kan også brukes på vegg eller i for eksempel trappeoppgang dersom du ønsker det. Downlights og spotter er også vanlig å bruke som belysning på ba eller som belysning utendørs. Vi har et godt utvalg av spotter som er velegnet til dette. Skinne med flere spotlights på rekke En spotskinne har mellom tre og fem spotter, og er ideell på steder hvor du ønsker flere punkter opplyst.


Gir god allmennbelysning og perfekt i en gang hvor du kan sette lyspunktene mot bilder på veggen. En takspotlight är enkel att placera och rikta dit du vill. Köp en spotlight tak hos Elon. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet.


Stilige spotlight armaturer for tak og vegg montering. Kan enkelt justeres og vinkles. Leveres med LED-lyskilde. Det er lagt opp spotlight i tak der eg bur. Men eg kan ikkje se at det er noen boks over kvar spotlight ! Sett lys på dine favoritter ! Fra ett bilde eller en samling av dine medaljer til en benkeplate eller et annet arbeidsområde.


Våra takspotlights är perfekta till platser i ditt hem där du behöver direkt belysning. Multifunktionella och snygga takspotlights som finns i olika storlekar, färger och stilar i både metall, koppar och aluminium.

Spotlights for tak og vegg. Du hittar ett stort sortiment av spotlights i olika modeller och färger hos oss på LampGallerian. Fördelen med utanpåliggande spotlights är att de kan användas både som allmänbelysning och som punktbelysning.


Innfelling i tak og vegg – Løsning med bruk av skinner – Våtrom – Type lyspærer. Ta kontakt så estimerer vi raskt prisen på ditt prosjekt. Fordeler med downlights: Taklamper, vegglamper og stålamper kan ta mye plass i et rom. Riktige downlights vil gi nok belysning, og sammen med dimmer kan du selv kontrollere lysstyrken. Plassere downlights i stuen.


I en bolig er flotte interiørløsninger og design ofte i fokus. Da er det viktig at man også husker på å fremheve disse delene av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg