tirsdag 2. juli 2019

Funkishus på ett plan

Eksjöhus tilbyr deg flere husmodeller ferdighus. Et stort 1-plans hus gir deg en trygg trappefri investering for barn og alderdom hvor alt er på ett plan. Moderne funkis på ett plan ! Vårt funkishus Verona har en takterrasse på nesten kvadratmeter. Takterrassen er lett tilgjengelig via en utvendig trapp.


Funkishus på ett plan

Se vårt store utvalg av ferdighus som går over ett plan og finn akkurat det huset du er på jakt etter. Et hus med alle rom på ett plan er praktisk i alle faser av livet, og større nærhet til uteområdene. Urbanhus – moderne funkishus og funkishytter! Funkishus og funkishytter. Vi kaller stilen vår moderne funkis.


Vinkelhuset har et praktisk og tilgjengelig vaskerom og et flott gangområde. Sportsbod er praktisk plassert ved inngangen. Soveromsavdelingen har tre soverom, bad og bod. Den sosiale og den private sonen er skilt av på en praktisk måte. Løsningen med et hus på ett plan passer perfekt for en familie med kjæledyr.


Funkishus på ett plan

Dette huset er utrolig praktisk og har alt samlet på ett plan. Det passer perfekt til små familier, eller par som ønsker plass til kontor og overnattingsgjester. En del av BoSmart-serien fra Blink Hus. Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet.


Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet. Et ferdighus er aldri helt ferdig. Hvis man ønsker å endre det originale huset, jobber man frem en optimal planløsning sammen med byggmesteren. De aller fleste husene kan bygges på ulike tomter, både flate og skrå. På flere av husene er det også tegnet inn en utleiedel.


Vi er stolte av å vise deg våre hus. Enten du liker herskapelige hus, nostalgisk stil, moderne design eller funkis med nyskapende og innovative ferdighus har vi en. Bergsøy, med sine store vinduer, egner seg både som kysthytte og bolig. Bergsøy er en bolig for deg som ønsker mye plass på ett plan.


Boligens vinkel gir deg et. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Uansett om du ønsker å bygge alt på ett plan , 5- eller etasjer, hus for.


Funkishus på ett plan

Ruten – moderne funkishus på ett plan – selbuhus Personvernerklæring Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. I et typisk funkishus får du store flater, rette linjer og mye lys. Overhalla Hus har flere typer funkishus og andre moderne hus å tilby. Den funksjonalistiske utformingen gir rom for smarte og fleksible løsninger.


Ruten er et funkisinspirert hus med flatt tak og enkle detaljer. Planløsningen er ryddig og innholdsrik. Soverommene, bodarealet og et romslig bad ligger samlet til venstre for entreen. Til høyre for entreen ligger et stort og luftig oppholdsrom med ekstra takhøyde.


Kjøkkenet er praktisk og romslig og med egen dør ut. Vi hjelper deg med å realisere hus og hytte drømmen din. Stålplatene på taket, de store vindusflatene i front og kombinasjonen med glatte flater og panel gir Sana Duo et moderne, funkisinspirert og tøft uttrykk.


Tomannsboligen er symmetrisk oppbygd med to speilvendte leiligheter på kvadratmeter. Begge leilighetene har en praktisk sportsbod på kvadratmeter ved. Stort funkishus over to plan med overbygd inngangsparti i tilknytning til biloppstillingsplass. På inngangsplanet er det stor hall, tre soverom, bad og vaskerom.


I hovedetasjen er det åpen løsning mellom kjøkken og stue med utgang til stor terrasse. Hovedsoverom har eget bad og garderobe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg