mandag 29. juli 2019

Mørkt bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Det kan være vanskelig å velge stil på badet, men Ragnar og Jan var veldig tydelige på at de ønsket å kaste ut det gamle og slitte badekaret og erstatte det med et romslig og deilig dusjhjørne. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Her er det plass til mange ulike personligheter. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. Jeg driver å grubler litt på bad om dagen.


Heller litt mot et helt mørkt bad denne gangen. Litt overgang når man er vant til lyst, men utrolig lekkert. Kult med litt effekter i forskjellige overflater.

Fra matt til blankt og perlemor. Det er mange lyse bad å se, men vi ser en helt klar trend på at stadig flere ønsker å ha mørkere bad. En kan legge til detaljer i messing på dusjen og armaturet eller vaksen, dette er med på å løfte det hele.


Nå har vi sett lyse bad i mange år, og det er liten tvil om at mørke bad er kommet for å bli. Hvis du har spørsmål i forbindelse med ditt nye bad , kan du alltid kontakte våre lidenskapelige eksperter som er klar til å gi deg råd. Avtal et gratis designmøte, og få hjelp av våre engasjerte eksperter. Sammen finner vi den riktige matchen til badet ditt. Men det er ikke alle planter som vil trives her.


Luftfuktigheten er også langt høyere, og faktorer som dette gjør at du bør velge planter som setter pris på akkurat disse forholdene. Her er noen av våre favoritter - som alle vil gjøre ditt bad til et hyggeligere sted å være. Større fliser gir visuelt større rom.


Små bad tåler godt store fliser over det hele. Gulv og vegg må gjerne ha samme størrelse på flisene. Fugemassen bør være i tilnærmet samme farge som flisene. Jeg synes det er best med en mørkere tone på gulv enn vegg.


Det er fint med en kontrast, og det gir en rolig følelse av at badet synker. Grønt og rosa er viktige farger denne sesongen, og ønsker du et fargerikt og friskt bad – er dette paletten for deg!

Grønt er frodig, svalt og behagelig på samme tid – og gir samtidig masse energi. Kombinerer du paletten med lekre grønne planter, vil rommet fremstå utrolig levende! Det skapes en sammenheng mellom soverom og bad når takbjelkene er malt mørke i begge rom. Speilet over vasken har ekteparet arvet, og de ville gjerne ha det på veggen, både på grunn av dets historie og fordi det bryter med resten av stilen på badet. Har det da noen betydning om man velger mørke eller lyse fliser i sideliggende rom, som gang og bad ? Det er fliser i grånyanser som ligger oppe til vurdering.


Veggene er foreløpig hvite, men vurderes også malt i en annen farge. Takknemlig for alle forslag! Produktene i dette baderommet har mye sorte detaljer. Baderomsmøblet er sort eik, fargen blender inn og strukturen på eiken gjør at man får et mykere inntrykk.


Har du et romslig baderom vil vi anbefale et badekar i tillegg til dusj. Da får du muligheten til å nyte et godt og behagelig bad alene. Vi er totalleverandør for bad , nybygg og tilbygg.


Vi er lokalisert i Asker og strekker oss fra området Kongsberg til Oslo. Våre kompetante medarbeidere har solid erfaring fra utallige byggeprosjekter innen bad , nybygg og tilbygg. Selv tomrommet bak sisternen er utnyttet med en spesialløsning. De blå og hvite håndmalte flisene lar tankene vandre til havet.


Mørkt og mystisk bad : Å planlegge bad er alltid lika spanande. Kjøkken og bad er dei romma i huset som koster deg mest. Løysningane blir så og sei låst med tanke på avløp osv. Ein skal vera sikker i sin sak når ein tar slike valg, for å skifte ut feks flisene er ikkje gjort over natta. Det er pent, men ALT av møkk og støv synes med en gang ja, så vær i såfall beredt på å ha støvsugeren i nærheten hele tiden.


Utgangspunktet var et bittelite, mørkt og dunkelt bad på knappe kvadratmeter med burgunderrøde vegger og tak. I forgangen til badet var et lite toalett med innebygd skap. Husmorvinduet over badekaret med ramme i mørk beis, stengte alt lyset ute og bygget opp om den dunkle stemningen i rommet. Er du privilegert med et stort bad , har du friere tøyler når det kommer til innredning av badet, da du ikke støter på plassbegrensninger. Det gir deg mulighet for å innrede et luksuriøst bad hvor du ikke trenger å gå på kompromiss med tingene du velger til innredningen.


Skyggeblå er en blågrå farge med klar rød undertone og som derfor fremstår varm i tonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg