mandag 8. juli 2019

Vannbasert maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hurtige og punktlige leveranser.


Se mer og kontakt oss her!

Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Emulsjonsmalinger er en kombinasjon av oljebasert og vannbasert maling (oftest akryl-varianten). Du kan bruke vann til å fortynne disse typene maling - og til å rense penslene. Sjekk før du kjøper Hva som er i malingen skal fremgå av HMS-databladet og etiketten på malingsboksen. I bunn og grunn kan man skille mellom to typer vannbasert og oljebasert.


Hvor de respektive har forskjellige løsemidler. En vannbasert maling er en maling der bindemiddelet løser seg opp i vann. En akrylmaling faller under blant vannbaserte malinger.


Men oljebasert trebeskyttelse fungerer ikke på tre som tidligere er behandlet med vannbasert trebeskyttelse.

Oljebasert maling tåler mindre enn vannbasert maling. Vann er bra for miljøet. Traditional er derimot en god maling til meget bra pris.


Tinova Exterior er vannbasert akrylmaling fra Nordsjö. Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises. Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Det er løsemidler i vannbasert maling også, men de er skadelige på lang sikt (gassing - og da skadelig for de som bor i rommene), mens for maleren som oppholder seg kort stund i gassonen ikke blir påført slike løsemiddelskader som tidligere. Enn så lenge er det altså ikke smart å male vannbasert oppå oljebasert maling.


De vannbaserte er ofte tykkere i konsistensen og kan være vanskeligere å påføre. Men det løser seg ved å tynne ut malingen, det er lite som skal til, tipser maleren. Mange typer vannbasert maling kan nemlig uten problem brukes selv om det er malt med oljemaling før. Mange tror at all vannbasert maling er særlig miljøvennlig, men det er feil bortsett fra at de inneholder lite løsemidler som kan gi sykdom i yrkessammenheng.


Det er stor forskjell i dette for ulike produkter. Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet. Ved bruk av vanlig maling , lakk eller beis til tre og interiør, er løsemidlet i malingen det største forgiftningsproblemet. Kjøp på nett eller i butikk. Spesialmalinger kan være giftige på andre måter.


Ny teknologi og etterspørsel etter miljøvennlige alternativer har ført til et større og bredere utvalg av maling. Sørg for at du velger riktig maling før du starter malearbeidet hjemme.

Før du velger maling og setter i gang er det noen ting du må avklare. Hvordan male med vannbasert maling Enkle knep for vannbasert maling Den nye, miljøvennlige malingen krever en litt annerledes måte å male på. Når du kjøper Utendørsmaling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Hvis du bruker billig vannbasert maling så flaser det av hvis du kommer borti.


Signatur Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Jotun Yunik Jordan Ernst P. Slipp grunningen Og det er kanskje ikke så rart. Du unngår at fargen på huset falmer i sola, og det er spesielt viktig for farger som rødt og gult som falmer fort.


Du må lukke spannet godt og ikke la det komme til luft. Er det en sprekk eller åpning i spannet vil vannet mest sannsynlig fordampe. Temperaturen er også viktig. Blir malingen utsatt for frost vil den bli kornete og det er bare å kaste den. Siden oljen er vannbasert , inneholder den ingen sterke løsemidler og er derfor mer skånsom både mot deg og miljøet.


Oljen er støvtørr timer etter maling (avhengig av temperatur og underlag). Etter tørking blir oljen helt fargeløs og gjør at både nye og gamle treflater ser friske ut igjen. Grunning - maling til bil beskytter metallet og sparer deg for utgifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg