tirsdag 16. juli 2019

Infra terrassebeis farger

Merkevarene til lave priser. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger , og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Vårt store fargeutvalg gjør at du kan få det akkurat slik du selv vil. Husk at du finner våre bestselgende farger ferdig blandet hos din fargehandler.


Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Du kan velge mellom oljebasert terrassebeis og vanntynnbar terrassebeis.


Den oljebaserte Infra terrassebeis har fordelen av å kunne påføres under lave temperaturer helt ned mot null. Det kan være praktisk når våren er litt treg og lysten til å komme i gang stor. Her blir glansen høyere jo flere lag du påfører.


Brukte infra i fjor og den holdt seg ikke bra enkelte steder (sprakk opp), men det er nok fordi mannen smørte på et tykt lag midt i solsteika selv om jeg ga beskjed om å ikke gjøre det Der det var blitt gjort riktig var det helt fint. Påføring av terrassebeis. Beis ett eller maks to bord i hele lengderetningen av gangen. For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel. La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis.


Infra terrassebeis farger

Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. Herregård Terrassebeis oljebasert er en løsemiddelbasert beis beregnet til utendørs bruk på terrasser og hagemøbler av impregnert treverk. Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp. Alle typer terrassebeis krever forarbeid hvis det skal bli pent og holde lenge, forklarer Nielsen.


Infra terrassebeis farger

I tillegg krever de vannløselige at du har en periode med oppholdsvær. Kommer det vann på beisen før den har herdet får du hvite flekker, avslutter malermesteren. Har de siste årene brukt INFRA terassebeis og må virkelig si at den er SLITESTERK. Får ikke fullrost den godt nok, for jeg skal love deg at terassen min blir brukt, og da mener jeg brukt, med tanke på at jeg har to viltre krabatter i huset som endevender verandaen med leker og denslags.


Beis er pigmentert og kan leveres i mange flotte farger. Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler et regnskyll en times tid etter påføring.


Infra terrassebeis farger

Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares. Jotun Trebitt terrassebeis terrassebrun liter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg