torsdag 25. juli 2019

Gardiner på soverom

Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Alltid stort og oppdatert utvalg.


Gardiner av alle typer og sorter.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Rask og enkel handel på Ellos.


Usikker på hvilke gardiner som passer ditt hjem? Få hjelp til å velge riktige gardiner og få gode tips og råd fra eksperter. Les og bli inspirert!


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.

Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Naturlige materialer som bambus, egyptisk bomull og lin er mykt og deilig mot kroppen, og er særlig velegnet på soverommet på grunn av sine pustende og fuktabsorberende kvaliteter. For ikke å snakke om hvor innbydende det tar seg ut på sengen!


Live fra Høie er i lin og bomull. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Ved å klikke på en av gardinene kan du lese mer om mål, farger, produktegenskaper og. Velg gardiner med omsorg Det finnes forskjellige gardiner for ulike rom.


Det er for eksempel stor forskjell på gardinene du har på soverommet og gardinene som henger i stua. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår.


Fald: Innebøyd eller påsydd kant på tekstil. I dette båndet trer du i fingerkroker. Størrelsen på rynkene bestemmer du når du trer i fingerkroken.


For større rynker hopper du over én eller flere hemper. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren.


Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha.

Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Samtidig kan soverommet også være et multifunksjonelt rom hvor det leses eller ses på TV.


De gardinene du velger skal selvfølgelig skape en rolig og harmonisk atmosfære, men du bør også tenke på hvilke andre krav som stilles til gardinen. Arvegods og lopper, sammen med gulvlampene Cocoon av Paola Navone fra Oltrefrontiera og bordlampen fra Lampe Gras, samler alt i en elegant helhet. Vis meg dine gardiner , og jeg skal si deg hvem du er. Det er mange forskjellige gardintyper å velge mellom, avhengig av hvilken funksjon du ønsker at gardinene skal ha.


Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. I tillegg kan du gjerne spe på med en tynn, gjennomskinnelig gardin som slipper lyset inn og holder blikk fra gjenboere og nysgjerrige naboer ute, selv om de andre gardinene er trukket fra.


De fleste vil også at soverommet skal være lunt og innbydende. Her har vi samlet ti tips som er både praktiske og som bidrar til et koselig soverom på hytta. Kontraster i materialer kan bidra til å skape et spennende interiør. De mørke tømmerveggene kommer enda bedre frem ved siden av de delikate, hvite blondene. På soverommet er stemningsbelysning særlig viktig.


Husk at en mørk vegg i seg selv ikke gir et lunt rom. Det er viktig å tilføre tekstiler med ulike teksturer og forskjellig glans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg