onsdag 24. juli 2019

Hay sengeteppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos.

Kjøp sengeteppe hos trademax. Shopping på sitt beste! Alltid lave priser og et stort utvalg! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. HAY sengetepper i flere modeller.


HAY har etter hvert utvidet deres sortiment av sengetepper betraktelig. Mega Dot var det første HAY produserte, men etter dette, har de også laget Polygon, Triangle og Wave. På utkikk etter sengetepper?

Hos Designdelicatessen kan du kjøpe flotte sengetepper fra bl. HAY , Ferm Living, Muuto m. Se alle sengeteppene her. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Forny soverommet med et sengeteppe i favoritt fargen din og finne puter som. Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng.


Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. When you for our newsletter, you can expect to receive newsletters regarding HAY ’s products and events per e-mail. Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Finnes i grønn, mørkegrå, lysegrå, rust rød og gul fra 1. HAY utnytter alle moderne produksjonsprosesser, og ønsker å være bidragene til gjennom å lære om ny teknologi og materialer – det er her bæredyktig utvikling etableres. Farger kjennetegner HAY HAY er nok spesielt kjent for deres fargerike sengetøy, kjøkkenhåndklær og sengetepper.


Gjør sofakroken ekstra koselig med deilige pled eller re opp sengen med et sengeteppe. Se utvalget vårt av pledd og sengetepper på IKEA. Mega Dot sengeteppe er et quiltet teppe i to fargetoner som kan brukes på begge sider.


Mønsteret er sirkulært og kombinerer moderne designidealer med et subtilt og sanselig grafisk uttrykk.

Mega Dot er fremstilt av ren bomull av høy kvalitet for ekstra mykhet og varighet. HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag en stor accessories og. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende.


Et sengeteppe er en smart måte å live opp innredningen på soverommet på. Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Handle trygt på jotex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg