torsdag 18. juli 2019

Solskjerming balkong

Trenger du solskjerming? Sjekk ut solskjerming balkong. Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Ett skjema-flere tilbud fra lev.

Norges største på solskjerming. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.


Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Balkongmarkise er en rimelig og god løsning for balkonger og små terrasser. Den monteres enkelt uten inngrep på fasaden, og er perfekt for borettslag.

Markiser i pulverlakkert aluminium. Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet. Legg til postkode for pris.


Vindvakt er en sensor som styrer markisen – ved at den kjøres inn om det blir mye vind. En solsensor kan kjøre markisen automatisk ut og inn – avhengig av om det er sol eller overskyet. Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Uteplassen, enten det er i form av hage, terrasse, balkong eller platting, begynner i større og større grad å bli en del av huset vårt.


Akkurat som inne handler det om å gi uterommet vegger, gulv og tak. Løsningen er like enkel som den er genial. Dette betyr også at pris på markiser og solskjerming vil variere – avhengig av størrelse, funksjonalitet, material- og betjeningsvalg – og at pris bare kan gis eksakt etter en befaring hjemme hos deg. Men – vi kan love deg en konkurransedyktig pris på alle våre leveranser av markiser og annen solskjerming. Lumon gardiner for din balkong.


Enhver gardin er separat integrert med hver glassrute og beveger seg sammen med den. AS er totalleverandør av innglassing og solskjerming av balkonger til sameier og borettslag i Østfold. Skyvedører fra Uteplassen.


Innglassing og solskjerming av terasse eller balkong ved borettslag skaper mer plass og et triveligere uterom til leiligheten.

Match hagebordet med tilhørende utestoler for et helhetlig stiluttrykk på din terrasse eller i hagen. Myke og holdbare puter og pledd til utemøblene. Puter til hagemøbler er en viktig del av terrassemøblene. Fixscreens byr på svært fleksible og konfigurerbare ZIP Screen løsninger for de ekstra kresne.


Med bransjens største utvalg av markiser er du garantert en skreddersydd kvalitetsmarkise tilpasset norske forhol testet og godkjent for vindklasse 3. Du tilfører luft, lys og flott utsikt til loftet ditt, og har muligheten til å velge mellom vanlig takvindu og balkong. Terrasse- eller balkongmarkiser kan kun benyttes i de øverste etasjene der det ikke er tak over. Beboere som bruker slike produkter plikter å ta hensyn til omkringliggende leiligheter ved at disse ikke kjøres for langt ut slik at de skaper sjenanse.


Disse skal ikke under noen omstendighet monteres utover egen eiendomsgrense. Innendørs solskjerming som passer godt til store eller ukurante vindusformater, og er enkelt å montere. Lysdempingen er go men gardinene stenger ikke så mye av varmen fra sola ute. Utvendig solskjerming som skjermer mot lys og varme både innendørs og utendørs på én gang.


Det kan være vanskelig å orientere seg i solskjermingsjungelen. Se vårt utvalg og bestill i dag! Fortell oss hva du er ute etter og vi hjelper deg å finne de gode løsningene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg