fredag 19. juli 2019

Inspirasjon kjøkken farger

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov og ønsker.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Du kan også finne flere farger på nett på vårt innendørs fargekart eller selv prøve deg frem med vårt digitale verktøy Fargevelgeren”.

Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom? Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. Røde farger er ekstroverte, glade og intense og gir rommet en sterk personlighet – og er en perfekt farge til kjøkkenet. Rødt kan være farlig og pikant, men også dempet og rolig.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Juryen kåret det gamle kjøkkenet til Ragnhild og Lee Jones-Abrahamsen til å være. Instagram inspirasjon.


Nå er det helt greit, for nå er det farger som er in. Fargenes inntog i hjemmene har endelig nådd kjøkkenet.

Folk maler over både vegger og innredning. Vi ser mange nyanser av grått, men også en del andre farger , gjerne i dempede og sotaktige varianter. Man kan også klinke til med kraftige farger , som oransje. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Inspirasjon når du skal male ute.


Sett farge på kjøkkenet og badet ditt. Fellesnevneren er at rød er en farge med sterk kraft og energi! Vi introduserer Colore og Presa - to stilrene skapdører som leveres både som grepfri og med håndtak og push-open.


Begge skapdørmodellene leveres i forskjellige designfarger som gir et trendy og friskt motspill til det tradisjonelle, hvite kjøkkenet og badet – uansett hvilken farsekombinasjon du. Disse lekre, fingerskjøtede skuffene gir kjøkkenet et eksklusivt preg,. Hvilke farger gjør deg glad?


Kjøkken handler om funksjon, inspirasjon og trivsel. Vi har den perfekte kjøkkenløsningen for deg – enten du ønsker et moderne kjøkken med et minimalistisk uttrykk, runde hjørner og høyglansede fronter eller et kjøkken i nordisk stil med tredører og ingen håndtak. Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene. Se nærmere på design, material og farger som tiltaler deg.


Bestill gratis befaring i ditt kjøkken. Befaringen gir deg uforpliktende pristilbud og muligheten til å se kjøkkenløsninger, farger og profiler i ditt eget kjøkken. Få ideer til hvordan du gir kjøkkenet ditt et innovativt løft.

En høyttaler som er integrert i kjøkkendesignet og heis-skuffer er bare to av våre innovative løsninger som vil gi kjøkkenet ditt misunnelige blikk. Gjør ideene dine til virkelighet. Du kan komme et skritt nærmere ditt nye kjøkken hos din nærmeste HTH-butikk. Allikevel, kan det fint være inspirasjon til ditt neste kjøkken. En sofistikert palett vi vil se mer av i fremtiden.


Kilde: Zrobym architects. Her gjør fargen hele kjøkkenet , som ville vært dørgende kjedelig som hvitt. Har sett mange eksempler på det.


Her er brytning lurt, en farge mot grått, (kan være ton i ton, men nyansebrytning) eller bryning mot en mørkere farge på veggen som brunt, grått. Farger er ikke enkelt, og lyset er helt avgjørende. Færre overskap, mer farger. Når det gjelder trender på farger og utforming, kan det se ut som mange av oss begynner å åpne for annet enn det hvite og tradisjonelle som har dominert markedet lenge.


Kjøkkenet er blitt en del av stuen, og det reflekteres også i designet. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett. Tilbud på et nytt kjøkken.


Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg