mandag 15. juli 2019

Kirsch rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Viser alle resultater.

Vi setter vinduet i fokus. Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt. Se alle ukeskupp her. Vi ved at gardinverdenen kan være en jungle.


Men der findes hjælp af få! Kirsch gardinguide tager dig i hånden og hjælper dig med at afgøre hvilke type af gardin som passer netop dit behov, dit vindue og din øvrige indretning. Vi håber at kunne gøre valget nemmere for dig.


Klik her og få præcis den hjælp, du måske har brug for.

Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Rullegardiner er den mest effektive solskjermingen og finnes i helt lystette modeller. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Smarte og praktiske rullegardiner.


Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering.


Vit rullgardin med mörkläggande väv, insydd bottenlist och kulkedja. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner.


Det absolut enklaste sättet att montera en Kirsch rullgardin är om du har ett redan fastmonterat väggbeslag (finns monterat på väggen i många svenska hem). Tillsammans med Kirsch bricka, som du monterar baktill på rullgardinsbeslaget, för du bara in rullgardinsbeslaget i väggbeslaget och du är klar. Dette gjør at vi kan levere solide kvalitetsgardiner til både hjem og arbeid.


Stort utvalg modeller og en stor mengde tekstiler. Velg først type rullegardin. I neste steg velges tekstilegenskap.

Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen. På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Rullegardin tekstilene er støvavvisende som innebærer minimalt med renhold. De fleste tekstilene kan vaskes. For den optimale opplevelsen godta cookie plassering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg