onsdag 17. juli 2019

Gant sengetøy

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Vi får inn nye styles hver dag.


Se hvilke gode tilbud vi har på dine favorittmerker.

Fri frakt ved kjøp over 499. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


GANT er kjent for sitt eksklusive og komfortable sengetøy. Våre pute og dynetrekk er laget av 1prosent kjemmet egyptisk bomull, som er utrolig mykt og behagelig mot huden. Det som skiller vårt sengtøy fra andre er vår høye trådtetthet som sørger for at trekket er robust, og i blanding med sateng i egypistk bomull blir en drøm å sove i. GANTs offisielle nettbutikk i Norge har startet salget!


Kjøp klær og tilbehør til herre, dame, barn og interiørprodukter.

Vi tilbyr rask levering og har alltid. GANT bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss. Ved å fortsette godtar du bruk av dette.


Gant sengetøy er kombinert med en luksuriøs 1 kammet egyptisk bomull, er dette sengetøyet du vil stolt vise frem. Produsert i Portugal. Strykefritt, dersom du rister det etter vask og henger det til tørk. Luksuriøs trådtetthet på 340. Gant -home - Sengetøy fra Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens sengetøy i ulike modeller, farger og mønster. Gant - Sengetøy fra Ellos til bra priser. En mengde varer til redusert pris. Gratis levering og retur på alle ordre. Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy.


Sengetøy i bomull er et populært valg og også et rent naturprodukt. En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger. Flott design og god kvalitet. Mani har Gant sko til gode priser. Besøk vår nettbutikk her.


Velkommen til vår nettbutikk.

Vi håper du finner sko som frister deg. Trygt og sikkert hos Urverket. Nok et fantastisk deilig sengetøy fra Gant Home - en av Europas fremste produsenter av sengetøy for den kresne og kvalitetsbevisste. Gant Birdfield Eggeskall enkel dynetrekk 1. Frisk opp hjemmet ditt med elegant sengetøy , pynteputer og pledd i en myk, sommerfargepalett.


Vårt sengetøy fra Gant Home er 1 sateenvevet bomull med 330TC, som føles mykt, lunt og behagelig mot huden. Lekkert sengetøy i flere forskjellige farger og størrelser. Vi sender fraktfritt til hele Norge! Klikk her og se vårt store utvalg! Gant er et livsstilsmerke som i starten designet amerikanske sportsklær.


Med mindre du velger naturfarget sengetøy , er det også viktig å sjekke hvordan sengetøyet er farget. I hovedsak er det tre ulike måter å farge sengetøy på: Er sengetøyet garnfarget, er det vevd av farget garn. Dette er det som holder best på fargen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg