mandag 8. juli 2019

Fargekode skumring

Kjøp boken hos Adlibris! Nordens største bokutvalg på nett. Lave priser og rask levering! Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. En nøytral grå mellomtone.

En fin farge å kombinere med f. Dette er en helt lys kjølig grå tone som vil oppleves som svakt blå. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak.


Lun stemning med farge Skumring på vegg og Lys Skumring i tak. Her har tømmerveggene fått et strøk med farge Skumring. Mot den kan man fint velge en kontrastfarge i taket, som f.

Hvit med avstrykning. Fargekoden sier at det er svart og farge, så den er helt nøytral lys grå. Farger som Lys Toscana er på vei ut. Personlig syns jeg Lys Antikk er fin. Den er også helt nøytral.


Felles for disse fargene er at uttykket er rent og noe kjølig. I enkelte belysninger kan disse nesten få et blålilla preg over seg. Bokstaven har ingen annen praktisk betydning for kodeknekkingen, men er likevel viktig å få med om du skal male med en farge som har denne S-en i koden. Samme kode med og uten S kan nemlig bety at fargene er ulike.


Skumring BEISET PANEL GENERELT OM FARGET LAKK OG BEIS Overflatebehandlet panel som er lakkert eller beiset, er å betrakte som et ferdig behandlet produkt. Alle produkter i dette segmentet er panel av heltre furu. Produktet er klart til montering, og det er ikke påkrevd med noe etterbehandling.


Egghvit er Norges mest populære hvitfarge. Hold huset varig pent med en selvrensende husmaling, spesielt utviklet for hvite hus. Vi har også Skumring fra Jotun.

Og det er nok av den enkle grunnen at vi har spisestuestoler med blålig stoff. Selger nesten full fargeprøve. De er kun tatt litt av og selges billig videre om noen andre trenger å teste hjemme.


Produktnavn: Harmoni Matt Fargenavn: Skumring. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Denne store og åpne stua er gitt en avslappet stemning med fargen Skumring. Taket er behandlet med Kalkhvit som er avstrøket for å bevare trestrukturen i takpanelet. Free anchor border templates including printable border paper and clip art versions.


File formats include GIF, JPG, PDF, and PNG. Skumring har prosent svart, og morgendis har prosent svart. Jotun Drygolin farge skumring selges.


Jeg liker den fargen godt (heter skumring i jotun sitt fargekart) noen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg