mandag 17. august 2015

Backup løsninger

I dag skal vi ta for oss hvordan du kan få tatt best mulig backup på pc`en din. Skal du ta backup av dokumenter? Da bør du vurdere nettskyen som vi har skrevet om tidligere, men det finnes også ett alternativ. Vi har løsninger som sikkerhetskopierer og gjenoppretter ethvert system, når som helst, hvor som helst.


Løsningen er hardware uhavengig.

Garantert maksimalt datatap er minutter. Bruk vår kompetanse til å gjøre de riktige valgene. Den har støtte for sikkerhetskopiering med ett klikk for SQL-databaser og virtuelle maskiner som kjører i Azure. Azure Backup er kostnadseffektivt og mindre komplisert enn andre løsninger for sikkerhetskopiering i skyen, samtidig som dine data blir beskyttet mot ransomware og menneskelige feil.


Vi ønsker flere samarbeidspartnere i hele Norge. Du velger selv hvor stor din deltakelse i salget skal være. I sin enkleste form formidler du interesserte kunder til oss.


Move har unike løsninger og skybaserte tjenester for sikring av backup og gjenoppretting av data.

Move har en rekke unike konsepter for å sikre virksomhetens data og en rask gjenoppretting ved evt. Move tilbyr disse tjenestene enten som sammensatte løsninger og tjenester eller som en helhetlig løsning. Full integrasjon med KeepItSafe Online Backup , som beskytter alle dine data, uansett om de befinner seg i dine lokaler eller i skyen hos en tredjepart. KeepItSafe Cloud2Cloud er en backuptjeneste av SaaS- løsninger for bedrifter. Skysafe kan kjøre sikkerhetskopiering av dine SQL databaser opp til hver minutter.


Du har også inkludert støtte for Exchange server, du trenger kun å legge til dette som en opsjon når du bestiller ditt backup abonnement. Backup av Exchange får du som Add-On på Pluss og Premium pakkene. I tillegg kan du ha lokal backup , noe som blir lagret på f. NAS eller at du krysslagrer ( backup av en server blir lagret på en klient, og omvendt). Altså noe du normalt ikke tar ut av huset. Du bør ha en backup over nett.


Jotta, som relativt nylig begynte å tilby for bedrifter, være en enkel og grei løsning. Erfaringsmessig gjøres dette alt for sjelden. Til nå har vi brukt Online Backup som forsåvidt fungerer bra. RAID- løsninger Harddisker og andre datalagringssystemer er et svakt ledd i de fleste IKT-systemer.


Siden harddisker er mekaniske, kan det oppstå fysiske skader som kan gjøre at det ikke er mulig å lese eller skrive data til dem. Populært blir dette kalt harddiskkrasj.

Topp Kontakter Backup løsninger for telefonen. Slettet kontakter og andre data fra telefonen? Bransjens sikreste, mest skalerbare og enkleste sikkerhetskopiering i skyen og behovsbetinget datagjenopprettingstjeneste – som tilbyr Backup -as-a-Service (BaaS) som drives av de beste innen skybaserte backup -plattformer. Vi tar backup av dine data som en tjeneste. Mulighet for georedundanse med sekundær kopi i annet datasenter.


Granulert backup som gir restore mulighet helt ned til enkeltelementer. Komplett backup og restore løsning for din bedrift som inkluderer sikkerhetskopiering og tilbakerulling. Backup løsninger Hos Cortex får du en Managed Backup løsning, der er specielt designet til dig med behov for høj datatilgængelighed Cortex leverer Backup til backup -miljøer placeret i Cortex datacentre. Gjerdalen Data tilbyr IT- løsninger , backup , skylagring, fjernsupport eller bistand til daglig drift. Opprett en hyperkonvergert infrastruktur (HCI) for dine virtuelle arbeidsbelastninger med Azure Stack HCI- løsninger.


Integrer med administrasjon og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg