fredag 7. august 2015

Garderobeløsning liten gang

Skreddersy garderoben til din personlighet og dine behov. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Oppbevaring til lave priser. Derfor er gangen , eller entreen, et rom som ikke bør oversees. Gangen er det første rommet du møter når du kommer hjem.


Og det er her gjestenes opplevelse av hjemmet ditt blir formet. Selv om gangen ikke er et oppholdsrom, slik som stuen eller kjøkkenet, er det derfor mye å vinne på å få til en god gang. Hos Kvik finner du lekre og geniale garderobeløsninger og oppbevaringssystemer til entreen, vaskerommet, gangen og andre rom der du trenger å få ting ut av veien.


La alt få sin dedikerte plass, så blir det en fornøyelse å få tingene i et system. Ryddingen blir både enklere og går raskere – ja, den blir kanskje ikke en gang nødvendig! Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. GarderobeløSning Gang sjelden forbedret. ELVARLI og ALGOT er to åpne garderobesystem som er fleksible og funksjonelle. Her kan du bygge din egen løsning ut i fra hvor mye plass du har. Start planleggingen din allerede i dag med planleggingsverktøyene våre.


Garderobeløsning liten gang

Veggen mellom gang og bod ble revet, og det ble unødvendig med to ytterdører. Derfor plasserte jeg et vindu der døren inn til boden var tidligere. Hvordan få en optimal garderobeløsning ? Små barn slenger lett fra seg klær og leker i gangen.


Blir det for mye speil, vil alt rotet fordobles. Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet ditt. Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang. Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. Listen er lang over ting som ofte flyter rundt i inngangspartiet.


Garderobeløsning liten gang

Her gjelder det å tenke smart når du skal finne gode løsninger for oppbevaring og innredning. Bruk rabattkode BMVENN Lange, smale inngangspartier er spesielt krevende å innrede fordi det er vanskelig å finne løsninger som ikke tar for mye plass i rommet. Liten og snerten med plass til mye. Aura konsol er en snerten sak med plass til hansker, nøkler og småting. Genialt til en liten entré!


Få interiørtips sendt rett i innboksen din to ganger i uken! Det trenger ikke å være et stort prosjekt å få en liten garderobe! En garderobe fra HTH er en garderobe av høy kvalitet, og vi legger listen ekstra høyt når det kommer til innovative og funksjonelle garderober.


Garderobeløsning liten gang

Våre garderobeløsninger kjennetegnes av en stilren, flott og gjennomført design – både innvendig og utvendig. Skyvedørsgarderober er praktiske hvis du ønsker å spesialtilpasse løsninger til rommet. Utnytt plassen fra vegg til vegg, og fra gulv til tak.


Bestill en garderobeløsning etter mål. Det kan være en innebygd løsning fra vegg til vegg med dører i samme overflate som veggene. Slik får rommet et ryddigere uttrykk. Heisann, har en liten krok i gangen som vi har lyst til å utnytte på en smart måte. Er ett litt teit mål (78cm) så vi sliter med å finne noe skap eller lignende.


Spar penger på liten plass. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig.


Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med.


Ta bilde av gangen , og kom å spør oss! Lag et personlig touch på den. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Som i et hvilket som helst annet rom, er det detaljene og finishen som gjelder. En rå variant er å henge klærne på vannrør, og når du først er i gang – hvorfor ikke understreke stilen med en vaskeekte vannkran i enden?


Du bør heller ikke undervurdere effekten av noen fine hengere, for eksempel i kobber eller tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg