mandag 10. august 2015

Copenhagen lampe

Copenhagen lampe

Sjekk ut Copenhagen Lampe. Vi har et stort udvalg af mærkevarer til skarpe priser. You will receive a confirmation e-mail and your first newsletter shortly.


Lampen er designet som en dekorativ, kreativ og unik pendel. Bau kan fungere som en lysekrone med dens litt dristige utseende, som kommer i to versjoner, enten multifarget eller en mer naturlig farge. Normann Copenhagen og design. Naturen er den største inspiratoren til Simon Karkov.


Lampen , som er et moderne mesterverk innen design, er skapt sånn at lyseffekten utnyttes optimalt. Choose from sculptural pendants, industrial bell-shaped ceiling lamps, decorative wall lamps and table lamps in exclusive materials. Our collection of lamps let you. Lampe i retrostil med moderne detaljer.


Copenhagen lampe

Still lyset som du vil ha det med den bøyde armen. Den gjør at lyset kommer ut en bit fra veggen og skaper praktisk arbeidslys. Den svarte tekstilledningen gir lampen et mer luksuriøst helhetsinntrykk. Bell lampen er produsert i aluminium og har et industrielt, men allikevel mykt og minimalistisk utseende som passer inn i de fleste innredninger. Lampen har fått sin form med inspirasjon av en klassisk klokke med rund silhuett og matt overflate.


Piffany Copenhagen is a Danish design company committed to bringing unique designs to life through ethical, considered craftsmanship. At 1COPENHAGEN we thrive to create beautiful timeless pieces that will give your home an unforgettable personality and edge. Broste Copenhagen X Maria Berntsen Discover more.


Copenhagen lampe

Set the table with Christina Dueholm Discover more. DISCOVER THE NEW COLLECTION. Reserver ditt Hotell i København online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Colors By Copenhagen pendler er designet med tanke på at det skal være mulig for deg å ”designe din egen lampe ” som deres slagord sier.


Det er en livsstil som de er ivrige etter å dele med verden rundt seg. For dem er det frie valget viktig, så hvis du vil ha en blå og gul lampe – eller en rød og svart lampe – eller hva som helst annet, så kan det fås i Colors By Copenhagen lampeseriene. Space Copenhagen Søren Rose Studio Tim Rundle Samuel Wilkinson. Du kan derfor finne både lamper i lette og robuste materialer, og design som kombinerer det robuste med det lette.


Prøv FINN levert, fra kr 75. En lampe er mye mer enn bare en tradisjonell gjenstand i hjemmet ditt. Med den rette belysningen i din boliginnredning har du selv muligheten til å skape den rette atmosfæren, stemningen og hyggen som rommet ditt fortjener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg