tirsdag 25. august 2015

Pledd hay

Pledd hay

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! HAY lager Påluspledd i tre vakre fargekombinasjoner, en pink, en lilla og en oransje. HAY Plus pledd i 1 merinoull. Et fargerikt pledd med geometriske plusstegn og firkanter kombinert med myke og intense farger.


Rask levering og personlig service. Vi har mange deilige, lune pledd og sengetepper som du kan slenge over bena eller bruke til å pynte opp sofaen med. I tillegg til å gjøre rommet koseligere, pynter de opp med nye farger og teksturer.


Et vakkert pledd over en gammel lenestol, for eksempel, kan forandre rommet mer enn du tror. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud.


Et nydelig grått pledd i mykt og lett bomull som både varmer og ser fint ut i interiøret. Pleddet har lett tekstur og frynser. Et nydelig ferskenfarget pledd i mykt og lett bomull som både varmer og ser fint ut i interiøret. Enkel og billig handel på Cellbes. HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag en stor accessories og tekstilkolleksjon.


Se vårt store utvalg av HAY tepper , sengetepper , puter , pledd og håndkler. Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design.


Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine. HAY Checked Out er et mykt og deilig pledd i 1 merinoull. Farge: grønngrå og offwhite. Plus pleddet som er laget med en dobbel vevsteknikk, er et deilig teppe til sengen eller sofaen.


When you for our newsletter, you can expect to receive newsletters regarding HAY ’s products and events per e-mail. HAY har designet en serie pledd med kombinerte geometriske pluss tegn og firkanter, med myke og samtidig intense farger. Det lette og delikate pleddet er i dobbelvevd tynspunnet ull, og kantene er avsluttet med en sydd.


Pledd hay

Tråden som er brukt i Hay Plus er laget ved at det blir brukt en dobbel veveteknikk, noe som gjør at man kan bruke veldig tynn og fin ull. Hold deg varm med et lekkert Crinkle pledd fra HAY. Crinkle har, som navnet antyder, en vakker krøllet tekstur.


Sammenlign pris på pledd. Vi hjelper deg å velge teppe, ullteppe - blant varer. Se beste pris fra over 5butikker.


Pledd hay

HAY Mono Blanket, Milk Tea, lys brun pledd HAYs Mono pledd er utformet i myk, ren ull, og har en twill-struktur som skaper særegne diagonale vevde linjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg