mandag 17. august 2015

Hang up stang dør

Godt utvalg av stativ og stang til hang-ups og pull- ups. Se vårt utvalg og bestill i dag. Sportsmaster er spesialist på treningsutstyr. Finn tilbud på produkter fra Abilica, Master Fitness, Billigfitness og mye mer. Chin Up Stang Multi pull- up stang.


Bli den første til å omtale produktet.

Skip to the end of the images gallery. Hang up stang Nyeste artikler. Trykker passasjeren på denne knappen. Her kan du både trene hang ups og chins og med det øke styrken i alt fra biceps og triceps til mage-, bryst- og ryggmuskler.


Anskaffer du deg en pull up stang fra gymgrossisten. Disse to øvelsene er relativt like og benyttes av mange i trening med kroppsvekt. Med denne stangen kan du gjøre pull ups og chin ups, to effektive øvelser som aktiverer store deler av overkroppen.


Monteres i døråpninger på 62–1cm. Pull up - stang til praktisk hjemmetrening.

Det perfekte redskapet til effektiv trening av overkroppen! Med Kayobas pull up - stang kan du utføre pull ups og chin ups, to veldig effektive øvelser som aktiverer store deler av overkroppen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har pull up stang og chin- up bar i mange kvaliteter og størrelser.


Vi er tilbyr alltid lave priserog har et stort utvalg av treningsutstyr. Forskjellen er at dette er en hang ups stang av høyere kvalitet. Kjøp pull- up bar her! Les mer og kjøp hos Gymgrossisten!


Dette er en chin up bar av høy kvalitet. Men dessverre er det den eneste store fordelen. DOOR GYM Høy kvalitet solid dør gym, montert på rammen. Luke 7: I dag kan du vinne disse støydempende hodetelefonene og få litt julefred. Det er en enkel enhet, men den du øve ulike muskelgrupper.


Ved hjelp av denne baren, kan du trene musklene i skuldre, mage, bryst, rygg Apparatet henges enkelt i døråpningen, uten fester, og lett å ta ned. Tren hjemme på riktig måte. Styrk rygg-og bicepsmusklene hjemme med vår chin up bar. Kan også brukes til armhevinger på gulvet.


Tar lite plass og skal ikke monteres med skruer. Alt i alt en enormt lekker pull up bar til prisen.

Panel på dør maks cm. Veggmontert Pull Up Bar kommer med to grepalternativer. Det gir muligheten til å endre grepet, som du vil. Baren er i solid materiale, og grepflatene er polstret. Dørstang med smalt parallellgrep.


Med denne dørstangen trenger du ikke å skru inn en eneste skrue i dørkarmen, og den hektes raskt av og på. Her får du parallelt grep, som hjelper deg med å isolere ryggstrekkerne. Kroker og knagger i hopetall.


Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere. Velg mellom enkle eller doble kroker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg