fredag 28. august 2015

Gulvmatt

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. Samtidig blir flaten enklere å rengjøre. Den gir ingen synlig lakkfilm, og gulvet opprettholder derfor treverkets naturlig utseende.


Vi har matter som dekker alle behov, kjøp eller leie.

Utvalget omfatter så vel skrapematter som absorberende matter for utleie. Anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert eller oljet tre og parkettgulv. Gir et lunt og dempet utrykk og er ideell for overlakking av oljede flater.


Start lakkeringen langs listene. Gulvet blir lett å holde rent og får beskyttelse i mange år. Helmatt lakk som har oljens estetiske utseende og lakkens bruksegenskaper.


Gir et lyst utseende på lyse tresorter og gir en fin glød på mørke tresorter.

Passer også utmerket til overlakking av oljede eller lutede flater. Gulvmatt er en lakk som ser ut som olje. Oljebasert lakk som gir gulvet en vakker glans. Velg gjerne farger som går ton-i-ton til veggene. Det gir fine og behagelige overganger.


Ulike glansgrader på malingen gir en enda mer elegant kontrast. BS Bildelers nyhetsbrev. Gå ikke glipp av noe! Abbonér på vårt nyhetsbrev!


Vær blandt de første som tar del av kampanjer, rabattkoder og de seneste nyhetene. Flatene kan etterbehandles med Tyrilin Interiørvoks. Voksen vil gi dypere lød og fargespill i treverket, samt lette renhold. Lakkens egenfarge kan påvirke lyse farger. Han er veldig fornøyd med resultatet.


Produktet gir en transparent og helmatt beskyttelse, som fremmer treverkets naturlige utseende. Venner som kommer på besøk kommenterer det nye, flotte og freshe gulvet.

Ingen tenker på antall staver eller at dette er et gammelt gulv, sier Anders Hvinden fornøyd. Gulvlakk gjør at du ser det vakre treverket, selv om det er lett å holde rent. Furu behandlet med TreStjerner Gulvolje, hvit. Eik behandlet med TreStjerner Gulvolje. Hold deg oppdatert på fargetrender og interiør når du skal pusse opp gangen.


Her finner du små enkle grep og triks og DIY artikler du selv kan gjøre. Hvis du liker oljens utseende, men ikke ser for deg at du kommer til å vedlikeholde det,- SÅ kan du lakke det med Trestjerners gulvmatt lakk. Med den ser gulvet fortsatt oljet ut, du ser ingen lakkhinne.


Ta strøk, minst timer imellom strøkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg