onsdag 26. august 2015

Screen markise

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!

Zip screen glir i et spor i sideskinnen som gjør at den tåler mye mer vind. Screens for vindu med tilt Har du vindu med tilt – og ønsker å bruke tiltfunksjonen selvom screenen er nede, har vi også løsninger for det. Screens er en utvendig rullegardin med et nøytralt utseende, som integreres i fasaden på en lekker og stilfull måte. Bestill gratis befaring her!


Markisefornyeren tilbyr alt innen solskjerming og garasjeporter til meget hyggelige priser. Med et lekkert design vil den sette et elegant preg på fasaden til huset. Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og vi tilbyr et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad.


Med en Screen fra Fasadeprodukter har du et godt alternativ til utvendige persienner.

Markiser er en god investering i fremtiden og et produkt som varer lenge. En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Sammen finner vi den optimale markiseløsningen for ditt hjem. Behov for sol- eller vindskjerming?


Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter! ZIP Screen og ZIP Screen 126. Systemene leveres med kassetthøyde og 126mm. All vekt av systemet bæres av sideskinnene.


Forleng sommeren med markise på terrassen Markiser defineres i kategorien solskjerming, men den gir vel så mye ly for en god gammeldags, norsk regnskur. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder.


Markise trengs ikke på alle vinduer, men er godt å ha til rom du oppholder deg mye i. Bor du i områder som er veldig vindutsatt er kanskje ikke markiser den beste løsningen, da de er lette ofre når de rulles ut. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder.


Utvendig screen er et trendprodukt som har økt sin popularitet i Norge etter årtusenskiftet, i takt med en strammere norsk byggestil, rulles den perforerte screenduken inn i en kassett som tilpasses vinduet.

Når solen går ned gir markisen lunhet, slik at du kan nyte lange sommerkvelder. Ved riktig bruk og vedlikehold varer markisen din fra Royal Solskjerming i mange år fremover. Trenger markisen et nytt utseende tilbyr vi dukskift. Screen er på full fart inn i det norske markedet.


Brukes istedenfor persienner eller vindusmarkise. En screen er en utvendig rullegardin med perforert duk. Produktet er lett og vedlikeholde. Så valget står mellom persienner og screen.


Aberet med persienner på selve vinduet er vel at denne kassen blir synlig fra innsiden? Går vi for screen , blir kassen stående rett under vassnasen (vannbrettet?) over vinduet, og dermed bli minst synlig. Stavanger Markise og Persiennefabrikk har i mange generasjoner levert forskjellige typer solskjerming av høy kvalitet.


Vi har kompetanse både innen innvendig og utvendig solskjerming, og har et meget godt utvalg innen blant annet plisségardiner, markiser og screenmarkiser for tøffe rogalandsforhold. Tundra Sol er Norges eldste og mest erfarne produsent av screen som utvendig solskjerming. Du får markiser som er vind- og solstyrte, og du får markiser som sveives ut og inn for hånd. En motorisert markise er selvsagt i en helt annen prisklasse enn en manuell.


Du kan få manuelle markiser fra 1. Europris (x meter) og fra 1. Plantasjen (x meter). En robust markise med pent design. Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen.


Løsningen kan også brukes til å lage en privat plass på terrassen. Markisen kan også leveres med toppdeksel, som beskytter mot snø og regn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg