torsdag 20. august 2015

Drivved kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi.


En nydelig lampe av drivved. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine.

Vis frem de fineste klærne dine! Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg. Standard kjøkken i hvit utførelse er lagerført og kan leveres med kort leveringstid. Produseres i Norge med fokus på kvalitet, unike løsninger og kort leveringstid. Kan produseres i valgfrie farger med eget særpreg på forespørsel.


Kan leveres med antibakterielle overflater. Se vårt utvalg av håndtak til kjøkken her. Nytt kjøkken med maling.


Fullt fungerende kjøkkener havner helt unødvendig på skraphaugen, fordi vi ønsker å sette et personlig preg på den nye boligen eller bare får lyst til å pusse opp hjemme.

Den som vil være mer miljøbevisst, eller har et begrenset budsjett kan komme like langt med å male skrog og fronter, samt å bytte benkeplate. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene. Overflaten fremheves ytterligere av en silkematt finish. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Veggplater er en rask og enkel måte å oppdatere kjøkkenet ditt på. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplatene er enkle å rengjøre og beskytter veggene mot sprut og søl når du tilbereder middagen. De fås i en lang rekke mønstre og farger, og hjelper deg til å gi kjøkkenet et mer personlig uttrykk.


Kjøkken , ba vaskerom og garderobe i Trondheim og Å. Finn lokal forhandler her! Drivved Panel Mix panel er en meget spennende fasade panel. Panelet har en ujevn ubehandlet overflate i varierte naturlige tre toner. Helheten vil gi et rustikk inntrykk.


Egner seg godt i kombinasjon med de fleste materialer og overflater. Det vil ikke være behov for å fuge panelet. Limes fast med Stix ALL. Seng er plassbygget og malt matt svart.

Tømmerveggen var tidligere mørkebrun beiset yttervegg. Panel i tak og på vegger ble beiset i fargen drivved. Gulvet ble også beiset med et strøk drivved og fikk i tillegg et par strøk med matt gulvlakk på toppen.


Hjem Trelast og byggevarer Trelast Innvendig panel Behandlet panel Glattpanel furu 13x1beiset Drivved effektpanel glatt. Gjør det selv: Maleteknikker Slik lager du din egen drivved Det er ikke bare å gå ut å finne seg gamle bord som passer til prosjektet du har planlagt. En tynn benkeplate er en smart måte å oppdatere kjøkkenet på.


Foto: Poggehpohl Vis mer. Det er her de verste flekkene havner, og har du benkeplate i tre, har den en tendens til å sprekke opp rundt vasken. Benkeplaten er noe av det som først ser slitent ut på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg