onsdag 19. august 2015

Høyt speil

Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Finnes det gode retningslinjer for hvor høyt et vertikalt speil bør henge?


Så et sted noen mente at midten av speilet skal henge i øyehøyde, men da blir det hengende altfor høyt og ser bare dumt ut. Bruk speil som innredningsdetalj.

Handle trygt på jotex. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse.


Monteringsbeslag er inkludert - forhindrer at speilet glir på gulvet om du velger å stille det opp mot veggen. Kommer med sikkerhetsfilm - minsker risikoen for skader om glasset knuses. Opphengsbeslag er inkludert.


WRECKED speil - høyt. Håndlaget speil med bred ramme av resirkulert tre med vintage-finish.

Et visst avvik kan forekomme ettersom speilet er håndlaget. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Det er utrolig hva et speil på badet kan gjøre for romfølelsen.


Et speilskap kan brukes til oppbevaring, og større speil gjør at baderommet ditt virker større og lysere. Flere av våre speilskap kommer med integrert LED-belysning, som bruker cirka mindre energi og varer ganger lenger enn glødepærer. Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad.


Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere. Speil , speil på veggen der!


Med speilet kan du se alt det du tenger, et speil i gangen eller speil på soverommet får du det rette overblikket og dessuten en ekstra detalj som vil komme til nytte i dine rom. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.


Se vårt enorme utvalg nå! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stilrent baderomsspeil med integrert lys i sidene.

Det integrerte lyset sikrer en god belysning til alle døgnets tider. Trygg E-handel med dagers angrerett. Eventuelt heng speilet på høykant slik som du nevnte, kan vell kanskje også snu det til liggende om 2år når han minste har blitt høy nok. Kan la det stå en liten krakk for han under benken som han kan bruke nå i mellomtiden. Jeg skal henge opp et speil i gangen.


Men jeg usikker på hvor høyt det bør henge. Da kan du starte langt unna og legge merke til hvor mye av deg selv du ser i speilet. Det er alltid like overraskende at vi ser det samme utsnittet hele tida, selv om vi kommer nærmere og nærmere speilet.


For å illustrere eksperimentet har vi teipet opp et speil på en loddrett vegg. Hos JYSK har vi et stort utvalg garderobeskap og skyvegarderober. Du kan for eksempel velge et enkelt, hvitt klesskap eller en modell med dører, skuffer og speil.


Noen garderobesystem har vanlige svingdører, mens andre har skyvedører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg