fredag 14. august 2015

Hybel interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Når man er nyetablert et det sjeldent man har råd til all verdens dyre møbler.


Allikevel er det jo viktig å trives i sitt nye hjem. Flere hundre annonser fra hele landet.

Jeg er veldig glad i farger og handler interiør nokså spontant. Interiør og gavebutikk Hegeshybel. Det er under planleggingen at de gode ideene kommer frem og man får et interiør som fungerer i dagliglivet.


Jo bedre det er planlagt, desto flere kreative ideer får man, som igjen vil gjøre hjemmet til et hyggelig sted å være. Først når alt dette er på plass, kan man se på det estetiske, sier hun. Bor du smått, kan du leve smart og godt.


Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd! Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.

Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Mandager åpent etter avtale. Hybel i kollektiv for personer.


Hyblene er kvm store med felles kjøkken og ba pluss ekstra toalett. Hyblene har skrivebor kontorstol og garderobe, ikke seng. En hybel (fra oldnordisk hýbýli, hýbœli, híbíli, som betyrhus eller hjem) er betegnelse på en type uselvstendig boligenhet. En hybel kan bestå av et eneste rom som tjener som både oppholdsrom og soverom. WC og så videre er delt med andre.


De nye byggereglene gjør det både enklere og billigere å innrede hybel i egen bolig. Sjekk de nye kravene her. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Besøk et varehus eller våre nettsider. Her er innredningstipsene! Er hybelen din på kvadratmeter, er det bare å finne seg i at det ikke blir plass til bardisk og fussballbord. For det ikke alle vet, er at du både kan levere inn og kjøpe interiør hos Fretex. Ikke bare er det å kjøpe brukt bedre for både miljøet og lommeboka – det gir deg også muligheten til å skape en unik hybel.


Vi liker å si at Fretex er et skattekammer av interiør som gir hjemmet ditt et unikt særpreg.

Dersom du leier en møblert hybel hvor interiøret er falleferdig eller ødelagt kan det også hende at huseier vil gå med å bytte ut noe av dette. Den største ulempen for utleieren med å oppgradere en bolig vil være tiden som går med på å kjøpe inn og frakte det som skal erstattes. Hos Lampehuset finner du inspirerende artikler om lyssetting, trender, anbefalte lamper og varemerker hos Lampehuset.


Se her for å bli inspirert, og få Lampehusets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg