mandag 24. august 2015

Markis balkong

Frittstående markise. En frittstående markise kan du plassere hvor du vil på et åpent areale, og kanskje til og med flytte på den hvis du ønsker å variere. Gir god solskjerming, lun atmosfære og en følelse av å være på uteservering. Markiser er en god investering i fremtiden og et produkt som varer lenge.


En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring.

Sammen finner vi den optimale markiseløsningen for ditt hjem. Balkongmarkiser kan forvandle din balkong eller uteplass til å være en trivelig plass å være når solen står på sitt værste og en ønsker seg litt skygge. Dette er en løsning som er god for balkonger og små verandaer, og en slik markise øker brukstiden utendørs og bidrar til å skjerme for sjenerende sollys i rommet innenfor. En markise gir herlig skygge på solrike dager og kan både holde inne- og utetemperaturen nede på et behagelig nivå, samtidig som at den beskytter inventar og møbler mot å falme.


Definer ditt behov Før du går på jakt i solskjermingsavdelingene, bør du ha formulert akkurat hva det er du ønsker av en markise. Skapar sköna uterum med skydd mot såväl regn som blåst och sol. Dessa finns i större och mindre varianter beroende på hur din uteplats ser ut och vilka möjligheter det finns att montera en markis.


För små balkonger finns speciella balkongmarkiser som är speciellt framtagna för att ta lite plats men ändå erbjuda fullgott skydd.

Spendera mer tid på din altan, terrass, uteplats eller balkong ! Med ett solskydd för utomhusbruk kan du snabbt få skugga om solen blir för stark eller söka skydd när regnet drar in. De hjälper även till att skapa en behaglig inomhustemperatur och skyddar husets karmar mot väder och vind. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd.


Sørg for at underlaget er av god nok stand til å bære en tung markise. Bruk riktig festemateriell beregnet for underlaget som markisen skal monteres på. Monter beslagene etter anvisning (stk. beslag til og meter markise , og stk. beslag til meter markise.) 4. Pass på at du treffer stendere ved montering i treverk. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! Det innebär att du måste kontakta styrelsen i din BRF - eller din fastighetsägare - för att få möjlighet att sätta upp en markis på balkongen. Vi kan direkt säga att du har en bättre möjlighet i denna fråga om du lyckas övertyga fler medlemmar och genom detta få lite mer tyngd. Med en terassmarkis kan du till exempel sitta kvar ute även om regnet drar in eller snabbt få skugga om solen blir för stark.


Välj själv om du vill sköta markisen manuellt eller via motor, och välj en modell som automatisk reagerar på väder och vind om energibesparing är viktigt. Vår bestselger markise er en elegant kassett markise som ser utmerket ut på terrasser eller balkonger. Markisen für Terrasse, Balkon und Wintergarten.

Den spesielle armbrakett konstruksjonen gjør det mulig å løfte armene og lukke frontlinjen tett på kassetten, og dermed dekker helt den opprullede stoffet i dukrøret. En markis som faller rakt ner i skenor, men som ändå inte tar bort utsikten för dig. Balkongskydd syr vi upp speciellt anpassat till dina mått och din balkong. Kanske vill du ha samma markis väv som på dina markiser? Vi erbjuder även invändiga solskydds produkter, allt för en bättre och mer trivsam vardag.


Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Markise trengs ikke på alle vinduer, men er godt å ha til rom du oppholder deg mye i. Bor du i områder som er veldig vindutsatt er kanskje ikke markiser den beste løsningen, da de er lette ofre når de rulles ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg