fredag 7. august 2015

Små kjøkken inspirasjon

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der.


Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest.

Smarte ideer til små kjøkken 24. Med litt go kreativ planlegging kan du forvandle et lite, upraktisk kjøkken til et rom der du virkelig kan kose deg. Ta en titt på vår samling eksempler fra virkeligheten, og finn inspirasjon til alt fra oppbevaring til sitteplass. Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet.


Det brede kjøkkenutvalget vårt gir deg et utall kombinasjonsmuligheter, slik at du kan sette sammen et kjøkken med en moderne design som passer perfekt til deg og hjemmet ditt. Et lite kjøkken trenger ikke være kjedelig, og selv om du bare har noen få kvadratmeter, trenger du ikke nødvendigvis nøye deg med et tekjøkken. Kvik har et stort utvalg av kule kjøkkener til både store og små hjem.

Se hvordan du utnytter plassen optimalt og får et kjøkken som kan gi plass til livet og hverdagen. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Hos Schmidt tilbyr vi kjøkkenløsninger for små kjøkken som sikrer maksimal utnyttelse av den plassen som er tilgjengelig, god oversikt og med løsninger som letter arbeidet på kjøkkenet.


Når du velger kjøkken , er de store linjene viktige – at det er en sammenheng og at hvitevarene blir en integrert del av kjøkkenet. Mange faktorer må tas i betraktning ved valg av riktig kjøkken. Rådfør deg gjerne med oss før du tar det endelige valget.


Vi gir deg her noen ideer og inspirasjon til den optimale innredningen som kan få stor betydning for deg i hverdagen på kjøkkenet. Du har kanskje hørt om kjøkkenets arbeidstrekant – komfyr, kjøleskap, benk. Før i tiden fungerte det som et godt utgangspunkt for innredning av de fleste kjøkken.


La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider.

Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema.


Uansett om kjøkkenet ditt skal totalrenoveres, eller om det er nok med noen små effektfulle fornyelser, har vi et godt forslag til deg. Kjøkkenet du har drømt om lenge. Hvitevarer er essensielle på et kjøkken , men de kan også utgjøre en vesentlig del av prisen på et nytt kjøkken. Valget avhenger av ønsker, behov og kjøkkenbudsjettet. Vi selger i hovedsak kalendere, almanakker, skrivebøker, kort og gaveartikler gjennom bokhandlere og nettbutikken vår.


Vi leverer også profileringsartikler med logo til bedrifter. Inspirasjon fører merker som muurla og martinex. Heidi Kopperud ville beholde mye av det opprinnelige i huset, men synes at store åpne rom er mer praktisk enn mange små. Tidligere bodde vi rett over tunet her i kårboligen, forteller Kopperud. Hvitt stentøy og ferdig rett på tallerken.


Som med så mye annet, er det gøyere å lage mat når du har utstyret i. Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli. Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre. Vi har pynteputer, puffer, benker, blomsterpotter, lykter, hyller, små bor lenestoler og masse mer. Det er virkelig verdt turen. Flere mindre bord sammen lager luft i rommet, samtidig som du får like mye plass på bordet.


Disse er ofte brukt til blomster, men fungere like godt til å sette kaffekoppen på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg