torsdag 6. august 2015

Smalt kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Driver og planlegger nytt kjøkken i gammelt 70-talls hus.


Noe som betyr at kjøkkenet er langt og smalt. Har forstått at dette var ganske vanlig på denne tiden. Rommet er ca 5xm, helt åpent i den ene kort enden, og et 2xvindu midt i den andre.

Smarte løsninger til smalt kjøkken For å få mest mulig ut av kvadratmeterne, gjelder det å tenke alternativt. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Det går an å få et velfungerende kjøkken , selv om du har et smalt rom å jobbe med.


Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Her er ekspertens tips! Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.


Hvis man skal pusse opp et lite kjøkken , er det viktigste er at man i forkant vurderer nøye hva man skal bruke til, mener ekspertene.

Når du har funnet ut hva du vil bruke kjøkkenet til, sitter du igjen med en del ønsker og behov du kan bruke i planleggingen før du pusser opp. Du trenger en skikkelig plan. Brede skuldre og smalt kjøkken ! Jeg syns egentlig at jeg forsømmer kundene mine på nettet for tiden, men jeg er alene med alt husarbeidet, butikken og mine barn hver dag, fordi mannen jobber x3. Han har sine prosjekter på gang, samt sin vanlige jobb og en jobb hos stefaren min, så jeg har resten av byrden på mine skuldre. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig.


Se alle mulighetene her! Et kjøkken på mindre enn fire kvadratmeter, eller en løsning der kjøkkenet plasseres i et hjørne i stuen, er hverdagen til flere og flere nordmenn. Selv om det heter at det er hipt med store kjøkken , hjelper dette fint lite for dem som bor på kvadratmeter.


Samtidig setter vi høyere krav til funksjonalitet, komfort - og utstyr. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Hvordan få plass til alt? Med smarte og gjennomtenkte innredningsprodukter kan du faktisk få et lite kjøkken til å fungere som om det var vesentlig større.


Sigdals Smarte Kjøkkenløsninger er et sortiment av spesialinnredninger, som er utviklet nettopp med tanke på effektiv plassutnyttelse i små så vel som store kjøkken. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger.


Trygge og gode garantier.

Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Jeg trenger noen gode råd for innredning av ett langt smalt kjøkken. Jeg har prøvd å tegne flere forslag, både parallell kjøkken og u- kjøkken , men blir ikke helt fornøyd. Det er det jeg har gjort, og kommet fram til at jeg synes 100cm er nok. Vår løsning vil få ca 105cm klaring.


Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. I tillegg til størrelsen har kjøkkenets layout stor betydning for om det er plass til en kjøkkenøy. Den optimale layouten er enten et vinkelkjøkken eller et énsidig kjøkken. Hvis du har et svært smalt kjøkken , kan du med fordel vurdere en flyttbar kjøkkenøy.


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! På et smalt kjøkken må ikke bare langveggene, men også kortveggen utnyttes. Da forkortes rommet visuelt og tunneleffekten motvirkes.


Lyse farger og god orden er andre garantier for å lykkes med kjøkken i et smalt rom. Et vegg med gult-til-tak-skap gir ikke bare mye langringsplass, men gjør det også mulig å montere en stekeovn i. For små kjøkken er dette det mest ideelle alternativet. Smal teknikk kan plasseres i nærheten av vinduet, plassert i åpningen mellom veggen og spisebordet. Han kan ta sin plass selv i gangen som fører til kjøkkenområdet.


Standard dimensjonene av konvensjonelt kjøleutstyr, slik manipulasjoner med installasjonen, kan ikke utvetydig tillates.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg