tirsdag 4. august 2015

Jens hamran

Hamran er medlem av Norske billedkunstnere og Landsforeningen Norske Malere. Han er bosatt i Oslo. Home About Work Journal Contact Home About Work Journal Contact Search Powered by Create your own unique.


Jens Hamran fra Majorstua, Oslo. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Når du besøker en nettside, er det mulig den lagrer informasjon fra deg gjennom din nettleser. Normalt sett gjennom informasjonskapsler. Les mer om hvordan vi samler inn og behandler disse i vår.


Hopp til navigering Hopp til søk. Informasjon med manglende. Hans bilder vibrerer av ”malerglede”. Les også: Siste natt på museet.


Ved å antyde og tone ned effektene, og ved å la filmen hvile i estetikken, henter Sven Påhlsson frem et indre drama hos deg som betrakter.

Denne filmen setter i gang mange tanker. Videokunst har bare noen sekunders handlingsrom. Tekstil, broderi, metall. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Resultatet blir et mettet uttrykk. Se bilder for salg av Stana. Refleksjonsrommet Kunstneren smiler, men det ligger et alvor i stemmen, det er krevende å bli nedvurdert. Noe som krever en form for immunitet mot den potensielle galskapen som ligger på lur i tålmodighetens absolutte margin. Anne Katrine Stangeland.


Seemingly out of nowhere. Fotodokumentasjon fra Sidsel Palmstrøms separatutstilling Basis. TRAFO Kunsthall, Asker, 02.


På en vegg kan du se mine portretter av de åtte som deltar i dette prosjektet. I rommet kan du høre dem fortelle om sine stoffskifteopplevelser og møter med helsevesenet. En vegg inneholder intervjuer med leger og legemiddelindustrien.


Bordet er biblioteket i utstillingen.

Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Olje på lerret, 1x 2cm. Universitetet i Oslo. Tor Inge Kveum LIMBOLAND Utstilingen ble støttet av KULTURRÅDET.


Svein Johansen EN STUDIE I PASTORALE OG. Norges lengste Galleri! Galleria Kunstfestival er kunst med og uten filter hvor barn, unge amatør-kunstnere kan stille ut sine verk på samme arena som anerkjente. Like fullt er det lysår mellom.


Det koker i provinsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg