onsdag 5. august 2015

Pastell interiør

Pastell er godt vant til å jobbe innendørs. Når du skal male innvendig, er viktig å ha alt du trenger før du starter. Vi bruke vår års erfaring i male bransjen til å levere et godt produkt hver gang. Vi elsker det å kombinere dette svarte klassiske spisebordet med svarte spisestoler med flettetsete, med et fint rundt speil med rosa detaljer på veggen og en plakat har vi skapt en tidløs, men stram spisestue med en liten dose pastell ! Og du, vi har en Drømmekveld på Skeidar på Alnabru 27.


Poster med grafisk motiv som er laget i samarbeid med våre egne ansatte Markus, Irene og Andreas som har malt enkelte av elementene, og den er videre formgitt av.

Kreativ Direktør Betina Stampe har altid været drevet af fascinationen for. Bloomingvilles historie. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør , leker, babyustyr og mye mye mer.


Bordlampe i blå pastell fra Sebra. Smart bordlampe fra danske Sebra i pastellblå metall med arm som kan stilles i forskjellig høyde. Funksjonell og dekorativ både på skrivebordet, nattbordet eller reolen i stuen.


Lyspære er ikke inkludert. Maris Interiør Velkommen til min nye blogg! Jeg er år, har en snill og god samboer og to skjønne tuller på og år.

Jeg har nylig studert interiør og design på Idefagskolen i Tønsberg, og ønsker å starte for meg selv. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Kjente merkevarer til gode priser. Retro koffertsett i nydelige pastellfarger fra SassBelle. Laget av resirkulert papp, messing og skinnimitasjon. LED lys, egner seg godt overalt i huset som dekorasjons belysning. Garnballene har støpsel og meter inngangskabel, og er derfor lettplassert.


Ballonger Metallic ass farger, stk Str 11. Fargene kan variere noe ut fra bilde. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Det er ingenting overflødig.


Hvert rom er designet for å bagateller. Mat Interiør Foto Kunst Blomster. CASAGENT Er merket på pastell serien og du finner det i butikken LIVE ! Lagt inn av MineBlom. PASTELL Herlige pasteller til en rimelig penge!


Det trendye mønsteret på sengtrekket, og søte englevinger til veggen ;-).

En stor og deilig puff i sarte pastellfarger. En enkel måte å gi stuen eller barnerommet et nytt preg – og samtidig utrolig praktisk! BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg