tirsdag 11. august 2015

Persienner lameller

Kjøp online og spar penger. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Vi har derfor et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger som persienner, lameller , plisségardiner og rullegardiner.

Har du vinduer med andre mål kan vi tilby måltilpasset solskjerming. Hvorfor ikke prøve lameller i ulik farge på samme skinne? Hengere og bunnvekt følger med. To pakker med lameller holder til meter skinne. Hel eller delvis solskjerming med innvendige persienner.


Velg selv hvor mye lys du vil slippe inn ved å justere på persiennenes lameller. De gir rommet karakter og særpreg og er effektive. Kjedetrekkvekt til persienner hvit.


Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her.

Fleksibelt og praktisk. På vinteren eller ved overskyet vær kan solskjermingen heves. Vinkelen på alle persienner kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Markisemannen har et stort utvalg av dekorative tekstiler for forskjellige uttrykk på lamellgardiner. Våre lameller har bredder på enten eller 1mm, samt at vi har et noe mindre utvalg med lameller på mm bredde.


Hos Markisemannen finner du garantert lamellgardiner som passer for interiøret ditt. En aluminiumspersienne er laget av kvalitetsmateriale som tåler fukt, og har lang levetid. Våre persienner fåes i mange lekre farger – også metalliske.


Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Fantastiske farger og unike teksturer.


Ta en titt på de mange forskjellige lamellgardinene våre, og finn de som passer til vinduene hjemme hos deg. Vi har lamellgardiner til alle rom – fra stue og kjøkken til soverom, barnerom og kontor. Lameller med tekstiloverflate. Du bestemmer selv om du vil ha lameller over hele huset, eller om du vil variere innredningen med flere typer gardiner. I begynnelsen var lamellene i av tre, de var ugjennomtrengelige for lys og dermed kun av ren praktisk karakter.


I dag har persienner flere oppgaver.

WAREMA-persiennene er aktivt med på å prege rommet. De regulerer lysinnfall og romtemperatur og fremhever vinduet med sin farge. Persiennene har lang levetid og er enkle å rengjøre. Hos UNIG finner du persienner i bl. Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål.


De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil! Godt alternativ til hyggelig pris. God finish, hyggelig pris.


Manglet lameller , men fikk de på nærmeste butikk. Kontakt oss i dag for mer informasjon om markiser, persienner , gardiner og annet innen solskjerming. Vi har alt av innvendig og utvendig solskjerming som Plisségardiner, Rullegardiner, Markiser osv. Innvendig og utvendig solskjerming i Stavanger og Sandnes!


Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste. Vi erbjuder alla typer av solskydd med måttanpassning såsom persienner , rullgardiner, lamellgardiner, träpersienner, plisségardiner och mörkläggningsgardiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg