torsdag 27. august 2015

Spraymaling av dører

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Se mer og bestill i nettbutikken nå! Send epost for fullprisoversikt og info med oppdaterte priser.


Vi spraylakkerer også andre møbler som f. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc.

Alle typer innredning. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ. Treoverflater kan få en enhetlig farge ved bruk av lasur.


På betong kan lasur brukes til å utligne fargeforskjeller. Lakk: Lakk er som oftest en dekkende overflatebehandling. Etter at lakken er tørket, danner den en pen matt eller glanset overflatefilm av høy kvalitet. Du får kjøpt rimelige ferdigmalte MDF- dører til noen hundrelapper.


Nå kommer det jo an på hva slags dører du har, men slette dører kan man fint rulle på maling selv.

Om man skal sette bort denne jobben, er det nok vel så billig å kjøpe MDF- dører. LES OGSÅ: Test av sprøytepistoler. Samtidig bevarer du de gamle karmene og hengslene, som ofte kler huset best – også når vi som her skifter fra mørk finér til rene, hvite flater. Vi maler alle husets dører på to dager, selv om vi bruker sprøytepistol og derfor må løfte av dørene og dekke av et område i stuen under arbeidet. Kjøpte de da ubehandlet av en lokal kjøkkenleverandør og rigget meg til i naustet med kompressor, pressening, varmevifte og avsug.


Mal over kitten og 1-mm inn på glasset. For dører gjelder samme regel: mal der det kan males. På veggene er det valgfritt om du vil gå for beis, dekkbeis eller maling. Det gjelder ikke vinduer og dører. Gjenta operasjon til alle speilene og frisene er malt.


Avslutt med å male kanten av døren. Flere selskap har spesialisert seg på å sprøytelakkere kjøkkeninnredninger. Ved å benytte seg av håndverkerne får du flyttet deler av oppussingen ut av huset og du vil få langt større spillerom dersom veggene på kjøkkenet skal males samtidig. Selv med den fineste malerull kan du ikke male en dør lik glatt som da den kom fra fabrikken, der den ble sprøytemalt i et profesjonelt anlegg. Men du kan velge å gå helt motsatt vei: ved bevisst å vise at her er døren malt for hånd.


Mal først på tvers av flaten, og deretter ovenfra og ned i lange strøk. Bruk to strøk mellommaling.

Lakkering av brukte kjøkkendører og annet av interiør er et. Spraymaling av skapdører. Registrert Dato: Mandag 11. Kjøkken innredningen.


Arbeid fra innsiden av døren ut , skraping rektifiseringen og gamle maling i en metallbeholder med et lokk for sikker deponering. Noe av det fantastiske med å jobbe som interiørkonsulent er nettopp å få komme inn i kunders hjem og hjelpe dem. Skrap hele overflaten av døren. For meg er interiør den store lidenskapen og drømmen, og i en hektisk hverdag er det nettopp hjemme man skal kunne få slappe av og nyte livet.


Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips. Maling - Inspirasjon og tips - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Omlakkering av gamle kjøkkenfronter, dører og møbler er rimelig og miljøvennlig.


Her kan du bruke samme frengangsmåte og verktøy som når du grunner. Husk at den nye vannbaserte malingen tørker kjappere enn den gamle oljemalingen mange av oss er vant til, så jobb med små områder om gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg