fredag 28. august 2015

Hytte interiør tips

Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser!


Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi.

Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Hun har mange gode interiørtips til deg når du skal pusse opp og innrede sommerhytta. I en sommerhytte er det viktig å fokusere på å skape en sommerlig, lys og trivelig atmosfære.


Det er mange interiørelementer vi forbinder med sommer. Flere av oss innreder med maritime elementer ved havet og lar naturen flytte inn. Gulnede furuvegger på hytta er helt ut.


I flere år har folk som skal pusse opp gamle hytter malt tak, vegger og innredning i lyse farger og hvitnyanser, sier interiørkonsulent Gry Grini Hovdenak, som driver interiørkonsulentene.

Av Sigrid Kongsvik-Johnsen, 17. Foto: NTB Shutterstock m fl. Her er fem tips til deg som ønsker å gi en gammel hytte et mer moderne preg. Med enkle grep kan du skape en lun og fin hytte med praktiske løsninger.


Hi there,I read your blog named “Materialbruk og interiørtips på hytta – LIVINGDELUX” like every week. Your humoristic style is awesome, keep doing what you’re doing! And you can look our website about free proxy. Tillat deg selv litt rot og omgi deg med ting som tåler å bli brukt, tipser kunstneren Mie Olise Kjærgaar som har en sjarmerende hytte i en kolonihage – hvor hun har innredet masse med gjenbruksmaterialer.


Ikke gå glipp av alle de fine boligreportasjene våre – meld deg på nyhetsbrevet her! Bor du smått, kan du leve smart og godt. Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd!


I en hytte nær skogen er det naturlig å bli inspirert av de grønne og brune tonene fra gress, mose, blader og kvist. Tidløse grønntoner finnes i mange varianter og kan kombineres på ulike og spennende måter. På min måte er jeg like forelsket i Rondane som Harald Solberg var. Kanskje jeg er miljøskadd fra barndommens hytte -til- hytte -turer?


Bildet er tatt fra Solbergs Plass i Atnedal, et flott utsiktspunkt langs Nasjonal turistvei Rondane. Solberg malt sitt ikoniske bilde En vinternatt i Rondane ikke langt her fra.

Gratis frakt, rask levering og gode priser! På hytta Ummastøyl har Tone Bente og familien vært igjennom en prosess mange hytteeiere vil kjenne seg igjen i. En arvet, gammel hytte skulle moderniseres og bygges ut. Her deler vi familiens tanker og vei mot sin egen hyttedrøm på Rauland. I disse hyttene er det brukt mest skandinavisk design. At Vy har en moderne, tidløs arkitektur, inspirert av norske byggetradisjoner, gir et godt utgangspunkt for å tenke interiør.


Roger Samdal - Hytte i Valdres - Blogg - Beitostølen - Ulvhild Hyttegrend - Torvtak - Interiørbeis - Jotun - Laftepanel - Tømmerpanel - Rundtømmerpanel - Klassisk. Skap julemagi i hjemmet ditt med skinnende stjerner, overdådige dekorasjoner, lekre gaver, duftende gran, levende lys og glamorøst glitter. Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11.


Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge. Skoog interiør - tips til hjem, hus og hytte. Moderne hus og hytter tilpasset etter dine ønsker! Vi hjelper deg med å realisere hus og hytte drømmen din. Her er våre interiørtips til sommerhytta Har du nettopp realisert hyttedrømmen eller trenger du inspirasjon før du setter i gang med oppussingen?


Finn ut hvordan du enkelt innreder i en romantisk sommerlig stil med Huntonit panelbord på vegger og tak. Koselig og romslig hytte på liten plass Gjennomgående, harmonisk fargebruk og gjennomtenkt innredning gjør denne kvadratmeter vesle hytta riktig så stor. NATURTONER: Interiøret er lyst, men allikevel lunt, med farger inspirert av naturens stein, mose og treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg